Джовани Пернис е на път да се завърне на екрани

...
Джовани Пернис е на път да се завърне на екрани
Коментари Харесай

Джовани Пернис се завръща в BBC въпреки враждата с Аманда Абингтън и опасенията за строг бойкот

Джовани Пернис е на път да се завърне на екрани за първи път, откогато слуховете за разпадането му с Аманда Абингтън ескалираха.

Професионалистът от Strictly Come Dancing се сблъска с незабавна среща с шефовете на BBC на фона на поведенчески обвинявания от колегата му в сериала от 2023 година Връзката му с актрисата Аманда беше преследвана от клюки за омраза по време на пътуването им в Strictly, което беше прекратено, когато звездата от Шерлок напусна шоуто.

Оттогава Аманда разкри, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство (ПТСР). След като съгласно известията е потърсила юридически съвет, се споделя, че актрисата е поискала фрагменти от подготовките си с Джовани, който тя упрекна в " враждебен " и " нападателен " метод към тренировките.

Твърди се, че BBC се е срещнала с Джовани, с цел да обсъдят държанието му предходната година, само че не са подхванали спомагателни дейности. 33-годишният към този момент е подготвен да се завърне по малкия екран, като се причисли към спин-оф шоуто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР