Джоузеф Гордън-Левит събира снимки от красиви места в България, за

...
Джоузеф Гордън-Левит събира снимки от красиви места в България, за
Коментари Харесай

Актьорът от На гости на третата планета събира снимки на България

Джоузеф Гордън-Левит събира фотоси от красиви места в България, с цел да реализира с тях най-новия си план, върху който работи сега. Той насочи молба към всички българи да се включат в подбора му, като изпратят фрагмента във Фейсбук.
"Приятели в България, здравейте! Може ли да употребявам помощта ви за нов план. Търся фотоси на България, които демонстрират хубостта на природата във вашата част от света ", написа звездата в обществената мрежа.

Само няколко часа след неговата молба за помощ към този момент над 140 българи му бяха дали своите оферти, като единственото му изискване беше те да пращат фотоси навън. Сред мненията има фотоси на Стара планина, Пловдив, Златна панега, Пирин планина, Рилския манастир и още доста други. Този план е обвързван и с други кътчета по света, от които артистът също търси фрагменти, с цел да ги сплоти в плана си, който носи името A Tour of the World. Все още не е ясно по кое време ще излезе документалния филм, където ще забележим България и други страни от целия свят.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР