Джосеп Гуардиола остана доволен от играта на Манчестър Сити, въпреки

...
Джосеп Гуардиола остана доволен от играта на Манчестър Сити, въпреки
Коментари Харесай

Гуардиола е доволен от Сити, въпреки загубата

Джосеп Гуардиола остана удовлетворен от играта на Манчестър Сити, макар че първенците изгубиха с 0:2 против Челси и по този метод отстъпиха на Ливърпул лидерската позиция в британското футболно състезание. Сити въпреки всичко доминираше на "Стамфорд Бридж " и точно поради това испанският управител похвали своите играчи.

Pep Guardiola says Manchester City were "fantastic " despite suffering a first Premier League defeat of the season at Chelsea
https://t.co/D06UTC7Moe pic.twitter.com/6ZUlOKdY6J
— BBC Sport (@BBCSport) December 9, 2018
"Играхме необикновено през първото полувреме. Те имаха най-малък брой положения и вкараха, а през второто полувреме играехме чудесно до самия край. Стигна се до такава степен, че в случай че Челси имаше състояние, го вкарваше, тъй като противникът ни бе мощен и стимулиран. Точно това се случва на огромната сцена и тъкмо това ще се случва и в други мачове ", сподели той.

"Играхме чудесно и съм удовлетворен. Бяхме съвършени в целия мач, може би без пет до осем минути от него. Искаме да сме първенци и задачата на всеки е да ни победи. Сега е време да се пренастроим за Шампионската лига ", добави Гуардиола.
Премиър лийг 16 кръг, събота 8 декември  Челси 2:0краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР