Джорджия Харисън от Love Island най-накрая научи защо Кейси О'Горман

...
Джорджия Харисън от Love Island най-накрая научи защо Кейси О'Горман
Коментари Харесай

Зрителите на ITV Love Island в недоверие, когато Кейси разкрива потресаващата причина, поради която е зарязал Джорджия

Джорджия Харисън от Love Island най-сетне научи за какво Кейси О'Горман се е „ отдръпнал “ от романса им предходната година и феновете бяха зашеметени.

Джорджия остана засегната в последния епизод, защото Кейси продължи да отхвърля да я е фантом, откакто двойката се сближи през ноември. Джорджия се разплака в един миг, защото той отхвърли да признае, че е пренебрегнал известията й, откакто се впусна в „ разказ “.

Тази седмица феновете видяха Джорджия да признава, че са се виждали и тя остана „ с разрушено сърце " когато свърши. Докато Кейси твърдеше, че е било взаимно решение да охладят нещата, Джорджия сподели, че той е спрял да желае да приказва с нея и те са изгубили контакт.

Докато Джорджия се надяваше да види дали могат да се свържат още веднъж, тя беше с разрушено сърце, когато Кейси вместо това дръпна Моли Смит за диалог, преди да избере Kaz Kamwi в повторното свързване. Но преди този момент феновете останаха шокирани, когато Кейси най-сетне призна на Джорджия, че в действителност с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР