Джордж Клуни иска да продава любимото си италианско сирене в

...
Джордж Клуни иска да продава любимото си италианско сирене в
Коментари Харесай

Джордж Клуни ще търгува с италианско сирене

Джордж Клуни желае да продава обичаното си италианско сирене в Америка, откакто го разкрил, до момента в който бил на отмора в езерото Комо, заяви Контактмюзик.
Говори се, че звездата е станал обожател на сиренето Пекорино де Парду - което е направено от фермер на име Пепино на езерото Лаглио - откакто го опитал на закуска до момента в който почивал във вилата си на езерото Комо, съобщи БГНЕС.
Клуни преди този момент влезе в света на търговията на дребно, рекламирайки марката текила Casamigos - която по късно беше продадена на Diageo през 2017 година Сега той възнамерява друго бизнес начинание с италианското сирене.
Източник сподели: „ Джордж не може да се насити на Пекорино-то на Пепино и в края на съвсем всяко хранене яде големи части от него. Съпругата му Амал го кара да си мие зъбите незабавно по-късно, тъй като не харесва дъха му. Но усетът е толкоз добър, тя също счита, че Джордж ще откри огромен нов пазар за него.``
Говори се, че 58-годишният артист към този момент е изпратил 32 кг от твърдото, солено, сирене от овче мляко назад в Лос Анджелис, като има намерение да раздаде за проба на своите другари и евентуални клиенти.
Говорейки пред в. „ Дейли остарял “, източникът добави: „ Освен че работи, Клуни се бори за нов предприемачески план. Сега той мисли, че е разкрил идващия си огромен бизнес. ”
Ако артистът реши да продава сиренето на Пепино в Съединени американски щати, това ще преобрази живота на фермера и неговото семейство, които сега продават по-голямата част от продукцията си от дребен микробус, паркиран покрай имението на Клуни край езерото Комо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР