Джордж Клуни е във възторг, че ще си партнира отново

...
Джордж Клуни е във възторг, че ще си партнира отново
Коментари Харесай

Отново заедно: Джордж Клуни и Джулия Робъртс в Билет за рая

Джордж Клуни е във екстаз, че ще си партнира още веднъж с Джулия Робъртс в " Билет за парадайса ". 60-годишният артист и 54-годишната актриса ще вземат участие в новата сантиментална комедия в ролята на разведена двойка, която пътува до Бали, с цел да попречи на щерка си да се омъжи.

Клуни е " благополучен " от следващото екранно партньорство с колежката си от " Бандата на Оушън ". В диалог с Deadline той споделя: " В момента, в който прочетох сюжета, се обадих на Джулия и споделих: " Получи ли го? ", а тя сподели: " Да ", и аз споделих: " Ще го направиш ли? ", а тя отвърна: " Ти ще го направиш ли? ", а аз споделих: " Да, в случай че и ти го направиш ".

Филмът е режисиран от режисьора на " Mamma Mia! " Ол Паркър и в него вземат участие още Кейтлин Девър и Били Лурд, а Клуни е уверен, че филмът ще е " нещо особено ", предава БГНЕС. 

" Този човек на име Ол Паркър е в действителност превъзходен сценарист и режисьор и ни написа приказен сюжет, а аз не съм правил сантиментална комедия от 1996 година Правил съм някакви хапливи функции, знаете, а в партньорство с Джулия просто можем да бъдем злобни един към различен по най-забавния метод ", споделя още Джордж Клуни. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР