Джордж Клуни е бил хоспитализиран с панкреатит, след като е

...
Джордж Клуни е бил хоспитализиран с панкреатит, след като е
Коментари Харесай

Джордж Клуни влезе в болница, след като свали 13 кг заради роля

Джордж Клуни е бил приет в болница с панкреатит, откакто е свалил близо 13 кг за идния си филм " The Midnight Sky ", оповестява английският " Мирър ".

59-годишният Клуни влиза в облика на астроном, който оцелява след апокалиптично събитие. Актьорът обаче е бил е откаран в болница със стомашни болки и в последна сметка диагностицирани с панкреатит. Той е прекарал няколко седмици във възобновяване.

" Мисля, че се пробвах да отслабна прекомерно бързо и евентуално не се грижех задоволително за себе си, споделя Клуни ", който е и режисьор на кино лентата.

" Отне ми няколко седмици, с цел да се оправя, а като режисьор не е толкоз елементарно, тъй като имате потребност от сила. Бяхме на този хладилник във Финландия, което направи работата доста сложна. Но сигурно оказа помощ за създаване на характера. ", добавя звездата.

За страдание, аскетичният метод на Клуни към " The Midnight Sky " не донесе на кино лентата утвърждение от критиците. Лентата е с 58-процентни точки след 36 сериозни рецензии преди премиерата на 23 декември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР