Джордан Хендерсън иска да прекрати престоя си в Саудитска Арабия

...
Джордан Хендерсън иска да прекрати престоя си в Саудитска Арабия
Коментари Харесай

Защо Джордан Хендерсън ще трябва да плати £7 МИЛИОНА, за да си осигури завръщане във Висшата лига

Джордан Хендерсън желае да приключи престоя си в Саудитска Арабия единствено шест месеца откакто смени Мърсисайд с Близкия изток след 12 години в Ливърпул.

Английският национал повдигна доста вежди, когато удостовери, че ще напусне страната на Юрген Клоп и ще се причисли към легендата на Червените Стивън Джерард в Ал-Етифак в Саудитската професионална лига. По-малко от половин година по-късно се приказва, че Хендерсън желае да напусне заради няколко фактора, в това число климата, приспособяването към метода на живот и мрачното наличие.

Ал-Етифак извади 12 милиона паунда, с цел да отмъкне Хендерсън от Ливърпул и съгласно известията му заплаща внушителните 700 000 паунда на седмица. Ако халфът извика присъдата си в Саудитска Арабия, той ще отпише милиони лири налози, както и ще се откаже от удивителната заплата.

Заплатата на Хендерсън става необлагаема единствено в случай че той остане в клуба най-малко две години. Напускането толкоз скоро би означавало, че заради използването на Саудитска...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР