Джони Касъл и Бейби - любов, родила се в танците.

...
Джони Касъл и Бейби - любов, родила се в танците.
Коментари Харесай

35 години Мръсни танци

Джони Касъл и Бейби - обич, родила се в танците. Плюс паметен саундрак. „ Мръсни танци” – чудесна история, към която романтичката във вас постоянно е подготвена да се върне, нали? Признавам, и аз съм бърсала скрито сълзи и съм гледала кино лентата безчет пъти. Дори и в този момент като пиша тези редове, затаявам мирис при мисълта за това по какъв начин Патрик Суейзи съблича ризата си и ми се желае да бях на мястото на Дженифър Грей , с цел да танцуваме дружно.

 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....

35 години се навършват през днешния ден, откогато на екран излиза кино лентата на Емил Ардолино „ Мръсни танци”. Сценаристката Елинор Бергстейн се оправя отлично с развиването на сюжета в по този начин известната лента от 80-те. Франсис „ Бейби “ Хаусман (Дженифър Грей) е нормално младо момиче от 60-те. Мечтае да направи с живота си нещо значимо, да го отдаде на добра идея. Всичко това се трансформира, когато мечтателната идеалистка среща надарения преподавател по танци Джони Касъл (Патрик Суейзи). Когато партньорката на Джони изпада в неволя, Бейби взема решение да му помогне, с цел да избави кариерата му. Докато се учи под управлението на Джони, тя е все по-завладяна от магията на танца. Постепенно се стига до разумния свършек и двамата се влюбват до лудост. Типично по холивудски макар недоразумението със строгия и закостенял татко на Бейби на финала любовта побеждава.

Следва....
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР