Джони Деп се завърна в Кан, където бе посрещнат с

...
Джони Деп се завърна в Кан, където бе посрещнат с
Коментари Харесай

Нападнаха Джони Деп! Коя е причината

Джони Деп се завърна в Кан, където бе посрещнат с овации. Ала вместо да приказват суперлативи за новия му филм Jeanne Du Barry, почитатели се заядоха с него за усмивката му. Повод за отрицателните мнения, свързани с развалените му зъби станаха фотоси на фотографи, показващи, че звездата има потребност от ортодонт.

Докато позираше със своите сътрудници и махаше с ръка, Деп не скри задоволството си и се усмихна на папараците. Те са уловили освен неговите страсти от завръщането, само че и недобре изглеждащите му зъби, написа Tialoto. Именно те накараха почитателите да го помолят да посети незабавно някой дентален кабинет.
-->
Мнозина означиха, че на фрагментите зъбите на холивудската звезда са с гнусни петна и кариеси. Заради метода, по който наподобяват някои написаха в обществените мрежи, че все едно Джак Спароу се е разходил по аления килим. Само че вместо с раздърпаните и мръсни облекла, той е облякъл формален костюм.

За разлика от някои свои сътрудници, които разчитат на постоянно избелване на зъбите или красиви фасети, Деп очевидно не държи да има съвършената усмивка. И това си проличава на фотосите от Кан.

„ Джони май е пропуснал да си измие зъбите “, „ Джони Деп би трябвало да посети ортодонт. Зъбите му го карат да наподобява нездравословно “, „ Ако Джони Деп не желае подправени ултра бели зъби, той няма потребност от тях. Виждал съм и доста по-лоши неща “, пишат консуматори на Twitter.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР