Джони Деп отново влезе в ролята на легендарния пират капитан

...
Джони Деп отново влезе в ролята на легендарния пират капитан
Коментари Харесай

Джак Спароу се завърна, за да направи трогателно послание за неизлечимо болно детенце

Джони Деп още веднъж влезе в ролята на именития корсар капитан Джак Спароу, с цел да извърши желанието на неизлечимо болно 11-годишно момче, съобщи Би Би Си.

Фенът на " Карибски пирати " Кори претърпява две несполучливи сърдечни трансплантации, само че взема решение, че не желае да се изправи пред тестването на трета такава.

Той и фамилията му от Дербишър не знаят какъв брой му остава да живее.

Едно от последните стремежи на Кори е да приказва със своя кумир капитан Джак и Джони Деп отговарясъс жанр.

Кори от Рипли неотдавна основава канал в YouTube, Kraken the Box, който към този момент има повече от 160 000 клиенти. Сред тях е Джони Деп, който облече фамозната си пиратска екипировка, с цел да запише особено известие. То гласи:


Деп споделя, че също по този начин ще насърчи приятелите си да следват канала на Кори. Сред клиентите е идруга холивудска звезда - Дуейн Джонсън-Скалата.

Майката на Кори, Пикси, съобщи,че известието, проведено посредством благотворителната организация Make A Wish, е „ изумително “ и е повдигнало настроението на сина й в унищожителен миг за фамилията.

Тя споделя, че хирурзите са дали на Кори, който е роденсъс синдром на хипопластично ляво сърце, ново сърце през 2018 година, само че органът е бил отритнат.



Детето претърпява втора трансплантация през януари предходната година, само че след травматична и мъчителна процедура, тялото му още веднъж не приема сърцето.

Сега, след диалози с родителите и медицинския си екип, той е решил да не се подлага на друга интервенция.

„ Той постоянно е заявявал, че в случай че в миналото има потребност от друга трансплантация, това е нещо, през което в никакъв случай повече няма да премине, тъй че в секундата, когато ми оповестиха новината за отхвърленото сърце, знаех, че операцияняма да се случи още веднъж “, разкри майка му.

„ Сега няма лек. Първата трансплантация не беше лесна, само че мина сносно. Втората беше извънредно травматична за него. Беше извънредно мъчително и дълготрайно и той трябваше да се научи да върви и да приказва още веднъж ", добавямайката.

„ Той сподели, че би предпочел да си отиде, в сравнение с да преживее нещо сходно в миналото още веднъж. Това не беше единствено негово решение, беше и на медицинския екип... и не беше взето елементарно, само че той имаше огромна роля в това решение и схваща какво ще се случи ", споделя още майката.

Решението на Кори значи, че той към този момент е в палиативни грижи и фамилията му не знае какъв брой дълго ще живее.

Сега всичкисе приготвят за евентуално последната Коледа на Кори.

„ Всяко хранене, което му приготвим, не знаем дали ще е последното му. Всеки път, когато го сложим в леглото, може да е за последно. Съкрушително е. Плаках, молех се, ядосвах се, питах секакъв е смисълът Кори да минава през всичко това, единствено с цел да почине. Той обаче е доста положителен и ние се възползваме оптимално от времето, което ни остава “, сподели майка му.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР