Джони Деп определено не си губи времето след съдебния триумф

...
Джони Деп определено не си губи времето след съдебния триумф
Коментари Харесай

Джони Деп продаде свои картини за 3,6 милиона долара

Джони Деп несъмнено не си губи времето след правосъдния успех над някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Тя се опита да го унищожи с брутални и недоказани обвиненя в полово принуждение и тормоз, Деп я осъди за клюка и в този момент тя му дължи над 10 милиона $, които няма по какъв начин да заплати, а съгласно някои източници съвсем несъмнено ще разгласи банкрут. Джони пък издаде музикален албум, снима се в китайска реклама, а преди дни разпродаде свои картини и направи 3,6 милиона $ за няколко часа, заяви „ Труд бг “.

Джони Деп изненада почитателите си с дебютна сбирка от свои картини в английска изложба. Платната са в поп-арт жанр и на тях Джони е изобразил свои сътрудници от шоубизнеса и поп-културни икони като Кийт Ричардс, Елизабет Тейлър, Ал Пачино, Боб Дилън и други

От галерията Castle Fine Art оповестиха, че на драго сърце са подписали контракт с “критическия приетия артист, музикант и певец”.

Едва 20 минути след първото публично известие за нахлуването на Джони Деп в света на изобразителното изкуство и уеб сайтът на галерията е бил пред срив от напора на купувачи. Много почитатели се оплакаха, че нямат достъп до разпродажбата.

Дебютната сбирка на звездата от “Карибски пирати” и “Страх и ненавист в Лас Вегас” се споделя “Приятели и герои” и към този момент е дефинитивно разпродадена.

От галерията оповестиха, че това е най-бързо разграбената им сбирка. “Всички творби бяха изкупени за часове”.

Джони Деп е изтъргувал всичките 780 принта за общо 3,65 милиона $. “За Джони Деп изкуството е било постоянно сателит.

Преди актьорската игра и преди музиката, рисуването е било инструмент за неговата креативност”, написаха още уредниците на неговата първа ликвидация.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР