Джонатан Мок е 23-годишен студент, който от две години живее

...
Джонатан Мок е 23-годишен студент, който от две години живее
Коментари Харесай

Студентът, пребит заради коронавируса, разказа за ужаса

Джонатан Мок е 23-годишен студент, който от две години живее в Лондон и учи в един от университетите в града. Дотук всичко звучи добре.

Проблемът се оказа в произхода му, идва от Сингапур, нещо, което за някои е по расистки метод обвързвано с ковид. Това не е първият случай на принуждение на расистка основа, само че е първият, обвързван с ковид, който приключва трагично.

Джонатан се разхождал по Оксфорд стрийт, една от централните улици на града, когато започнла да чува расистки мнения дружно с думата "коронавирус ", произнесена от други младежи, с които той пресича пътя. Младият азиец се обърнал, с цел да види кой му насочва този коментар и в последна сметка бива пребит.

Джонатан не желал расистите да мислят, че "азиатците елементарно се сплашват ". "Чувствах се в действителност сърдит.

Имах другари, които бяха отхвърлени от някои магазини в различен европейски град, тъй като бяха китайци, а притежателите споделиха, че не желаят ковид ", тъй че решил да се изправи против тях. За страдание историята приключила зле. Когато видял агресорите да си потеглят - четирима мъже и жена - изкрещял "не смеете ли да ме погледнете “.

След това те трансформирали решението си и тръгнали назад към Джонатан. "Не изглеждаха по-възрастни от 20 години, само че всички бяха с една глава по-високи от мен. " Младият мъж получил два удара в лицето без никакво пояснение, до момента в който различен се опитвал да го рита.

Единият нападател се върнал за втори удар, който приключи с кървене от носа, а през това време крещял "Не желая ковид ви в моята страна ".

За страдание това не е изолиран случай от началото на огнището на ковид. Нападателите избягали преди да се появи полицията, води се следствие, а случая се води тежка телесна щета с расизъм. За момента няма арести.

Джонатан е убеден, че ще се намерят виновниците, само че също по този начин споделя, че е разговарял със притежателите на магазините, които са били покрай мястото, където е претърпял расистката експанзия, а те са го уверили, че за момента полицията не е поискала никакъв запис на охранителни камери.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР