Джон Карлсън и Ти Джей Оши вкараха при числено превъзходство

...
Джон Карлсън и Ти Джей Оши вкараха при числено превъзходство
Коментари Харесай

Вашингтон се справи с Питсбърг в дербито на гигантите в дивизия Метрополитен

Джон Карлсън и Ти Джей Оши вкараха при числено предимство при успеха на Вашингтон с 4:1 против Питсбърг в конфликта на колосите в дивизия Метрополитен на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. Брейдън Холтби пък стана вторият вратар с най-бързи 200 победи в историята на НХЛ, откакто спря 27 шайби към вратата си.

Сезонът не потегли добре за Вашингтон в играта при числено предимство, само че този път Столичаните се възползваха от грешките на Питсбърг и вкараха първите си два гола при пауърплей. Карлсън наниза първата шайба в мрежата на гостите след наказване на Евгени Малкин, а Оши вкара след двоен фаул против него от страна на Крис Летанг.
Caps 365 | Holtby earns a milestone W in tonight's 4-1 victory over the Penguins. #CapsPens #ALLCAPS pic.twitter.com/LUkXGht6db
— Washington Capitals (@Capitals) 11 ноември 2017 година

Между тези два гола Фил Кесел осъществя за Пингвините, само че Вашингтон стигна до нови два в последната третина. Чандлър Стивънсън вкара в средата на частта, а Якуб Врана оформи крайния резултат на празна мрежа. Холтби спря 27 от 28 удара и завоюва своята победа номер 200 в 319 мача в НХЛ, с което изостана единствено от члена на Залата на славата и 6-кратен първенец Кен Драйден, който го направи в 311 дуела за Монреал. Вашингтон към този момент изостава единствено с точка от тима на Питсбърг, който е еднакъв на върха в дивизията с Ню Джърси.

КЛАСИРАНЕТО В НХЛ!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР