Джоел Ембийд определено знае как да направи така, че да

...
Джоел Ембийд определено знае как да направи така, че да
Коментари Харесай

Ембийд влезе в Залата на славата… на Twitter

Джоел Ембийд несъмнено знае по какъв начин да направи по този начин, че да бъде видян. И до момента в който в действителния живот това не е изключително мъчно, тъй като става дума за човек, който е голям - 213 сантиметра и 113 кг, а на всичкото от горната страна приказваме за звезда от НБА, то онлайн Джо Джо също има своите способи да бъде чут, забелязан и коментиран. 24-годишният камерунски център на Филаделфия обича да разяснява най-различни неща в обществените мрежи, като е най-активен в една съответна такава - Twitter. Лидерът на Сиксърс не пропуща да показа със своите 1.54 милиона почитатели каквото и да е.

Именно тъй като е измежду най-активните, а и безспорно най-атрактивните професионални спортисти в тази платформа, от Twitter взеха решение да отличат Ембийд и той публично е част от Залата на славата. На Twitter.

Welcome to the #NBATwitter Hall of Fame, @JoelEmbiid.

Always trust #TheProcess pic.twitter.com/UgcOWnlajV
— Twitter Sports (@TwitterSports) October 18, 2018
“Искам да благодаря на почитателите за поддръжката. Наистина го правя оценка. Започнах с Twitter, когато бях определен в Драфта. Тук се любувам и съм себе си. Ако имам какво да кажа, го върша тук, тъй като това е моята платформа. Най-много ми подхожда да се разправям с останалите играчи, тъй като те знаят демонски добре, че просто няма по какъв начин да ми отговорят. Реално “Процеса” започва тук, в Twitter, и ето ме в този момент - в Залата на славата”, разяснява Ембийд своеобразното си достижение.

По-рано през годината Ембийд дебютира в Мача на звездите на НБА, а в следствие мощната му игра му донесе място във втория най-хубав тим на сезона в Лигата, както и във втория най-хубав тим на бранителите. През сезон 2017/2018 той изигра 63 мача за Сиксърс, в които имаше по 22.9 точки, 11.0 битки, 3.2 асистенции и 1.8 чадъра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР