Джо Суош не успя да скрие истинската причина за изчезването

...
Джо Суош не успя да скрие истинската причина за изчезването
Коментари Харесай

Феновете на Стейси Соломон разкриват истинската причина за вината на Джо Суош, който изчезна за часове

Джо Суош не съумя да скрие същинската причина за изгубването си в продължение на 2,5 часа, когато остави Стейси Соломон, с цел да купи храна за фамилията.

Щастливата двойка и техните деца са били на път, наслаждавайки се на дребна почивка, до момента в който са откривали нови живописни гледки, до момента в който са пътували из Шотландия. Стейси, Джо и доста от техните деца са се впуснали в здравословната форма на отмора в каравана - и споделят акценти от пътуването си онлайн.

34-годишната звезда от Loose Women по-рано разкри, че 42-годишният Джо е напуснал фамилията, с цел да купи Макдоналдс за всички за вечеря, само че са му лишили 2,5 часа, с цел да се върне. По това време той излъга Стейси и твърдеше, че му е лишило толкоз време, че личният състав е не запомнил да включи чиповете на звездата от Sort Your Life Out, тъй че трябвало да се върне, с цел да ги вземе.

Верните шотландски почитатели на Стейси бързо разкриха лъжите на Джо и й оповестиха същинската причина, заради която се бави толкоз м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР