Джо Луис, британският милиардер и собственик на футболен клуб Тотнъм

...
Джо Луис, британският милиардер и собственик на футболен клуб Тотнъм
Коментари Харесай

Милиардерът на Тотнъм Хотспър Джо Луис признава, че е давал на любовника си, пилоти незаконни съвети за акции, които са използвали, за да правят милиони

Джо Луис, английският милиардер и притежател на футболен клуб Тотнъм Хотспър, призна в съд в Ню Йорк в сряда, че е давал на приятелката си и пилотира противозаконни препоръки за акции - като част от съглашение за признание на виновност, което ще накара компанията му да изкашля 50 милиона $.

86-годишният капиталов магнат – за който представител сподели, че „ надълбоко съжалява “ и „ обезпокоен “ – се призна за отговорен във федералния съд в Манхатън по обвинявания в машинация с скъпи бумаги и скрит план шест месеца откакто беше упрекнат, че е свързал приятелката си и двама частни водачи с вътрешна информация, която са употребявали, с цел да създадат милиони, играейки на борсата.

Луис, чийто фамилен концерн има мажоритарен дял в основания в Лондон клуб от Висшата лига, беше изправен пред вероятността да остане десетилетия зад решетките по повече от дузина обвинявания.

Но прокурорите ще изискат вместо това той да излежи сред 1 1/2 -до две години затвор, когато бъде наказан през март, сподели Никъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР