Джо Байдън със сина си Хънтър Байдън и първата дама

...
Джо Байдън със сина си Хънтър Байдън и първата дама
Коментари Харесай

Две години по-късно мейнстрийм медиите в САЩ стигнаха до извода, че лаптопът на Хънтър Байдън е истински 

Джо Байдън със сина си Хънтър Байдън и първата дама Джил Байдън след полагане на клетва по време на 59-ата президентска иногурация на Западния фронт на Капитолия на Съединени американски щати, 20 януари 2021 година (Кевин Дич/AFP посредством Getty Images) 
Автор: Сохраб Ахмари, 

Следвайте " Гласове " в 
Докладът на New York Post беше доказан от демократични медии дълго след изборите през 2020 г. 
заключи, че „ преносимият компютър от пъкъла “ на Хънтър Байдън е достоверен. Не, това не е капсула на времето от октомври 2020 година Това е новинарска история от понеделник, 21 ноември 2022 година, повече от две години откакто " Ню Йорк Поуст " за първи път заяви за преносимия компютър – и за проблемите със възбраните наложени в обществените медии и обвиняванията в разпространяване на съветска дезинформация. 

Това е най-новата преправка на истинската история в мейнстрийм медиите, която в последна сметка оправдава истинската обява на " Пост ", освен в главната й част, само че даже в най-малките елементи. 
За своя отчет Johnny-come-lately CBS получава данни от твърдия диск на Хънтър от сервиза в Делауеър, където въпросният президентски наследник е оставил преносимия компютър си, само че е не запомнил да го вземе. След това мрежата предава данните за разбор на Марк Лантерман, някогашен цифров криминалист от Тайните служби. „ Имаше едно нещо, което притегли вниманието ми и това беше гласова поща “, споделя Лантерман пред CBS. Гласовата поща до Хънтър беше от татко му, Джо, „ обаждам се да ти кажа - обичам те, обичам те повече от целия свят, приятелю. Трябва ти малко помощ. “ Интонацията и гласът безпогрешно принадлежат на 46-ия президент, само че гласовата поща е единствено „ едно от многото открития, употребявани от Лантерман, с цел да удостовери “ данните. 
Истинността на данните, както е разказана от CBS, е следната: Хънтър го е оставил в сервиза, само че не е съумял да го вземе или да заплати за ремонта. След три месеца магазинът смята преносимия компютър за зарязан (вземайки това, което на юридически език е известно като „ градивна благосъстоятелност “ на устройството). По-късно, след получена призовка притежателят на сервиза предава данните на ФБР. Което е тъкмо както " Пост " го разказва в истинската си история. След това има откъс от сина на Лантерман, също специалист по криминалистика, който изяснява на CBS: „ Самият голям размер на това, с което имаме работа, допуска, че би било мъчно, в случай че не и невероятно, то да се изфабрикува. Този размер се натрупва с течение на времето, което е в сходство с естествената ежедневна приложимост на компютър. “ 
Всичко това също беше част от изказванията на " Ню Йорк Поуст " за достоверността на данните. Вестникът, в който работех като редактор на мнения по това време, разгласява редица персонални фотоси на Хънтър, частично с цел да покаже, че по-съществените изказвания в репортажите идват от същата сбирка от явно достоверни данни.
Те включват изказванието – към момента неоспорено от лагера на Байдън – че Хънтър е оказал помощ за организирането на среща сред татко му, тогава вицепрезидент на Съединените щати и отговорник на администрацията на Обама за Украйна, и ръководители от Burisma, украинската енергийна компания, която е плащала на Хънтър 83 000 $ на месец, с цел да взе участие в нейния ръб, безспорно с цел да се възползва от големия опит на Хънтър в източноевропейските енергийни въпроси. 
И въпреки всичко по това време съвсем всички мейнстрийм медии се подредиха зад демократическата линия на „ дълбоката страна ", че " Файловете на Хънтър " представлява руска дезинформация. Наташа Бертран от Politico безрезервно повтори писмо, подписано от повече от 50 някогашни чиновници на разузнаването, които лъжливо настояват, въз основа на безусловно нулеви доказателства, че отчетите на " Пост " са дезинформация, излюпена от Кремъл. 
Това не бяха празни спекулации на призраци. Те послужиха, с цел да оправдаят в действително време това, което може би беше най-смразяващият епизод на държавна цензура в частния бранш в историята на Съединени американски щати. 
даже не си направи труда да прегледа историята, като ръководещият редактор на новините Терънс Самюелс сподели на външния редактор, финансиран от данъкоплатците, че „ не желаеме да си губим времето с истории, които в действителност не са истории “. 
CBS също не блестеше от непорочност тъкмо по това време. В една обява на CBS от 16 октомври 2020 година да вземем за пример се твърди, че репортажът „ Файловете на Хънтър “ на " Ню Йорк Пост " е „ напомнящ за напъните на Русия да хвърли нездравословни материали за Хилъри Клинтън през 2016 година “.
Забележително е, че новият отчет на CBS не споделя нито дума за " Вашингтон Пост ", цензурата, пред която е изправен, или срамните пропуски на други медии. И по този начин, ще се поднесат ли Facebook и Туитър лазешком опрощение на " Вашингтон Пост "? И ще се извинят ли някогашните чиновници от разузнаването, които окастриха личната си меродавност за малко анти-Тръмп агитпропаганда? Ще се извинят ли мейнстрийм изданията, които се подредиха да нападат " Вашингтон Пост ", вместо да вършат лични репортажи? Разбира се, че не. И за тяхната безотговорност гласоподавателите и американската народна власт ще платят цената. 
Сохраб Ахмари е създател и редактор на списание Compact, помощник на The American Conservative и гост-сътрудник на Veritas Center for Ethics in Public Life към Францисканския университет. Неговите книги включват From Fire, by Water: My Journey to the Catholic Faith (Ignatius, 2019) и The Unbroken Thread: Discovering the Wisdom of Tradition in an Age of Chaos (Convergent/Random House, 2021). В момента написа книга за приватизираната робия в Америка.
Източник: 
Превод за " Гласове ": Георги Ванчев
 
 
 
25 Ное 202275024 Ное 2022278123 Ное 2022119822 Ное 2022205421 Ное 202270719 Ное 20221095КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани24 Ное 202225219 Ное 202277518 Ное 2022233724 Sep 20222972
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР