Джо Байдън настръхна по време на пламенна поява в Белия

...
Джо Байдън настръхна по време на пламенна поява в Белия
Коментари Харесай

„Паметта ми е наред“: Джо Байдън беснее, когато въпросът за възрастта изплува отново

Джо Байдън настръхна по време на пламенна поява в Белия дом в четвъртък вечер, когато кореспонденти го засипаха с въпроси по отношение на възрастта и умствената му валидност да бъде президент.

„ Знам какво, по дяволите, върша “, сподели Байдън, който е на 81. „ Аз съм най-квалифицираният човек в тази страна да бъда президент на Съединените щати и да завърша работата, която започнах. ”

На Байдън, неговите най-хубави помощници и доста от сътрудниците му демократи от дълго време е ясно, че може би най-големият политически проблем на президента, който се насочва към тежка борба за преизбиране против евентуалния противник Доналд Тръмп, е, че толкоз доста гласоподаватели в Съединени американски щати считат, че той е прекомерно остарял, с цел да бъде президент.

Но тези опасения още веднъж избухнаха с гняв в четвъртък, откакто специфичният прокурор Робърт Хър разказа Байдън като „ възрастен човек с неприятна памет “, макар че той отхвърли да повдигне обвинявания в следствието си за неправилното ръководство на президента класифицирани документи.

Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР