Джо Байдън и съпругата му отпразнуваха първия си Хелоуин в

...
Джо Байдън и съпругата му отпразнуваха първия си Хелоуин в
Коментари Харесай

Джо Байдън и съпругата му отпразнуваха първия си Хелоуин в Белия дом


Джо Байдън и брачната половинка му отпразнуваха първия си Хелоуин в Белия дом. Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън посрещнаха малчугани в Белия дом за Хелоуин, като за първи път от встъпването в служба бяха домакини на тържеството за празника, съобщи Ройтерс.
Съпрузите Байдън,
към които се причислиха членове на фамилията им, измежду които щерка им Наоми, се срещнаха за малко с децата, раздадоха им бонбони, помахаха им и насочиха към тях насърчителни думи.
Джо Байдън, който на Хелоуин предходната година беше в Европа, остана изключително удовлетворен от хлапак, облечен
като пакет с картофен чипс, и театралничи за фотография с различен дребен посетител с костюм на Баз Светлинна година – воин от франчайза
„ Играта на играчките “ на „ Дисни “ и „ Пиксар “. Лакомства раздаваха и представители на министерствата на образованието и превоза, НАСА, тайните служби, пожарната команда и
личния състав на Белия дом и други. Герои на „ Дисни “ като Док Макплюшинс и Вампирина и персонажи от „ Междузвездни войни “ като Дарт Ведър и щурмоваците се разходиха из Белия дом по време на празненството за Хелоуин.
Южният портик на формалната резиденция на президента беше декориран с есенни цветове, тикви, разнообразни нюанси на сезона, а песни като „ Ring of Fire, “ „ Psycho “ and „ Hall of the Mountain King “ създаваха въодушевление.
Хелоуин се празнува в Белия дом от средата на 20-и век.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР