Джо Байдън бе подложен на медицински изследвания, а резултатът от

...
Джо Байдън бе подложен на медицински изследвания, а резултатът от
Коментари Харесай

Взеха материал за биопсия от гърдите на Байдън, а преглед при невролог е показал, че 80-годишният президент…


Джо Байдън бе подложен на медицински проучвания, а резултатът от тях се очакваше с голямо любознание. Най-вероятно ползата е подбуден от желанието на президента на Съединени американски щати да се кандидатира още веднъж.

Неговият наблюдаващ доктор показа, че здравето на 80-годишният политик е положително и той може да извършва отговорностите си на този пост.

Д-р Кевин О'Конър е персонален доктор на Байдън над 10 години и скоро го подложи на серия контролни проучвания, включващи и подробен неврологичен обзор.

При щателните прегледи е открита лезия на гърдите на президента и е направено хистопатологично проучване.

Последният забележителен проблем със здравето на Байдън е бил през 1988-ма година, когато се е наложило да му бъде направена интервенция на мозъка. Оттогава досега той е нямал обилни проблеми и не са се налагали инвазивни интервенции.

Президентът е висок 183 см и тежи 81 кг, което е в здравословните правила, имайки поради, че той не пие и не пуши. Старае са да спортува всяка седмица по 5 пъти, което го поддържа в добра физическа форма за възрастта си.

През юли 2023-та пробата му за ковид бе позитивен, само че в следствие не разви съществени признаци и се е възстановил изцяло без никакви затруднения.

Все отново мнозина показват несъгласието си най-възрастният президент на Съединени американски щати да се кандидатира още веднъж.

Източник: blitz.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР