Джипси Роуз Бланчард празнува в социалните мрежи новопридобитата си свобода.

...
Джипси Роуз Бланчард празнува в социалните мрежи новопридобитата си свобода.
Коментари Харесай

Най-накрая съм свободна: Джипси Роуз Бланчард с първи публикации след 8 години в затвора

Джипси Роуз Бланчард чества в обществените мрежи новопридобитата си независимост. 32-годишната Бланчард беше освободена предварително в четвъртък, откакто излежа 8 години от 10 за ликвидиране втора степен.
               

През 2015 година тя помолила тогавашния си другар Никълъс Годежон да убие майка ѝ Клаудин " Ди Ди " Бланчард, която съгласно прокурорите малтретирала щерка си. Той намушкал Ди Ди Бланчард до гибел с нож, който Джипси му дала, и двойката избягала от мястото на престъплението. След това са задържани на стотици километри в Уисконсин, където живее Годежон. Той излежава доживотна присъда без право на предварително освобождение.

​Докато е в пандиза, Джипси дава редица изявленията, в които в детайли разказва жестокото държание на майка си, а записките, които написа, до момента в който е зад решетките, би трябвало да бъдат оповестени на 9. януари. В неотдавнашно изявление за списание People тя споделя: " Никой в никакъв случай няма да ме чуе да споделям, че се веселя, че тя е мъртва, или че се гордея с това, което съм направила. Съжалявам за това всеки ден. "

Случаят провокира мощен медиен интерес и дава началото на редица документални поредици и телевизионни излъчвания. Смята се, че Ди Ди е страдала от Синдром на Мюнхаузен. Твърди се, че Ди Ди Бланчард е малтретирала щерка си в продължение на години, като я е убеждавала, че е неработоспособен и се нуждае от здравна помощ. Тя казвала на хората, че Бланчард има голям брой болести, в това число епилепсия, повредено зрение и мускулна дистрофия. Получавала е поддръжка от благотворителни организации и е търсила лекуване при десетки лекари, като постоянно е представяла щерка си за по-млада, в сравнение с е в реалност, и я е подлагала на ненужни медицински процедури. Бланчард употребила инвалидна количка, тръба за хранене и кислородна бутилка, макар че можела да върви и нямала здравословни проблеми. По-късно тя споделя, че майка ѝ я е държала слаба и изолирана.

Скоро Бланчард стартира да се интересува повече от външния свят, основава профил за запознанства и се среща с Годежон.

" Исках да се освободя от нейния надзор върху мен. Уговорих го " , споделя тя по време на процеса против Годеджон.

Тя реализира съглашение с прокуратурата поради насилието, на което е била подложена, което значи 10-годишна присъда в подмяна на признание на виновността.

" Нещата не всеки път са такива, каквито наподобяват. Това е трагично събитие, заобиколено от тайнственост и социална машинация " , споделя шериф Джим Арнот през 2015 година, когато разказва случая.

След освобождението си Бланчард е дейна в обществените медии, като споделя селфита и фотоси със сестра си и брачна половинка си, а в неделя разгласява видеоклип, в който благодари на почитателите си за поддръжката.
               

" Здравейте всички, това е Джипси. Най-накрая съм свободна " , споделя тя във видеото.

" Искам единствено да изпратя малко видео, с цел да благодаря на всички за голямата поддръжка, която получавам в обществените мрежи. Всички бяха доста, доста благи и подкрепящи и аз в действителност правя оценка това ", споделя тя.

Във видеото Бланчард споделя и някои новости за първичния си живот след пандиза, като споделя, че прекарва известно време в Луизиана.

" Хубаво е да съм си вкъщи. Върнах се вкъщи, в Луизиана, и се любувам на един прелестен ден на открито ", споделя тя.

Във видеото тя приказва и за идния си документален сериал по Lifetime " Затворническите изповеди на Джипси Роуз Бланчард ". Специалният филм в три елементи ще се излъчи в петък, събота и неделя и ще предложи гледната точка на Бланчард за детството и престоя ѝ в пандиза. Тя също по този начин издава " Освободена: Разговори в навечерието на свободата "  - книга, за която Бланчард споделя в същото видео, че е " супер горда ".

" Това не е преразказ на всичко, което се е случило. Тя е по-скоро мое отражение на всичко, което научих и претърпях през последните 8,5 години ", споделя тя за книгата.
               

Джипси Роуз Бланчард се радва на опцията да прекара време със фамилията си. Във различен видеоклип в Instagram, оповестен в неделя, 32-годишната жена се снима по какъв начин пожелава на почитателите си щастлива новогодишна нощ. Във видеото Джипси показва какъв брой е разчувствана, че ще прекара новогодишната нощ със фамилията си.

" И по този начин, желаеме да посрещнем новата година дружно. Ще бъде в действителност ужасно да прекарам известно време със фамилията след толкоз дълго време ", сподели тя.

Тя изясни, че ще отпразнува началото на 2024 година с татко си Род Бланчард, мащехата си Кристи и брачна половинка си Райън Андерсън.
               

След като разкри проектите си за новогодишната нощ, по-късно Джипси разгласява фотография, на която тя и брачният партньор ѝ споделят новогодишната си целувка.

" Целувка в новогодишната нощ с моя брачен партньор ", написа тя под фотографията.
               

Потребителите на обществените медии наподобяват жадни Бланчард да продължи да основава наличие. Към понеделник тя има 5,5 млн. почитатели в Instagram и 5,4 млн. почитатели в TikTok. Отделен TikTok, който тя разгласява в неделя за новогодишните си празненства със фамилията си, има над 53 милиона гледания.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР