Джип с 18 нелегални мигранти катастрофира след гонка с полицията

...
Джип с 18 нелегални мигранти катастрофира след гонка с полицията
Коментари Харесай

Пак гонка! Джип с 18 нелегални се обърна край Елхово, бременна и дете пострадаха

Джип с 18 незаконни мигранти катастрофира след гонка с полицията на пътя сред Елхово и Бургас нощес, заяви, като се базира на информация на " Гранична полиция ".

Около 19.30 часа в сряда патрул на " Гранична полиция " засича на пътя край Болярово джип, който е евентуално рисков. Последва гонене, при което колата се обръща в канавка. В него са пътували 18 непознати жители, а водачът е грузинец. Всички са арестувани и са отведени в разпределителния център за бежанци в Елхово.

30-годишна бременна жена от Ирак и 10-годишно момченце от Сирия обаче са потърпевши и са превозени в Областната болница в Ямбол. Те са настанени в отделението по хирургия, като заплаха за живота им няма.

Лекарите са били извънредно трогнати от детето, което е било изплашено и гладно и даже са отишли да му купят храна.

" Два екипа от ЦСМП са изпратени и след към половин час по-късно потърпевшите са превозени в незабавно поделение на болничното заведение. След извършени диагностини пригледи са настанени в хирургично поделение на нашата болница с мозъчно разтърсване. Жената е бременна в 4-5 месец, положението и на двамата е устойчиво. Към момента няма заплаха за живота им, те са с мозъчно разтърсване ", изясни заместник-директорът на МБАЛ-Ямбол доктор Валентин Вълчев.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР