Джино ще е един от участниците в предстоящия сезон на

...
Джино ще е един от участниците в предстоящия сезон на
Коментари Харесай

Джино: Май не съм милионер

Джино ще е един от участниците в идния сезон на Биг Брадъл ол Старс. Тв риалити започва на 13 ноември в ефира на Нова ТВ. След като завоюва предпоследния сезон на ВИП Брадър, някогашният избраник на Джена остана дълго време в България, а по-късно отпътува за Америка, където живее от 18 години. В Америка Бианкалана претърпя зверска злополука в средата на април. Риалити звездата даде изявление за предаването Папараци, където разкри детайлности дали се е сгодил и чака ли дете.

Какво се случва към теб, писа се, че си бил благоприятен и че чакаш бебе. Изведнъж се връщаш в България казваш, че всичко е завършило?
Просто по този начин стана, че аз желая дете, а годеницата ми бе много по-голяма от мен, беше дълго време омъжена и се разделихме. Все още сме другари, само че пътищата ни се разделиха.

И в този момент търсиш млада и свободна, която желае дете?
Така че в този момент диря жена, млада или остаряла няма значение. Важното е да желае бебе.

Как си сега, възстановяваш ли се от тежката злополука?
След злополуката минах през 14 интервенции. Дори предстоят още, тъй като би трябвало да махаме всякакви метали. Бях с патерици, в този момент съм с бастун. След месец, месец и половина се надявам да съм здрав на 100%.

Честити ли бебето на Джена, вие имахте дълга връзка?

С Джена не съм се чувал от 2015 година Пожелавам й всичко най-хубаво! Радвам се, че е майка.

В момента не сте в обтегнати връзки, като преди?
Почти в никакъв случай не сме имали обтегнати връзки с нея. Раздялата за всеки е тежка. Но нямаме никакви проблеми, тя просто си пое по своят път, аз по моят.

В последна сметка, ти милионер ли си?
Май не съм милионер. Има ли значение? Може би за някой от дамите това е значимо, само че аз не диря сходно момиче за брачна половинка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР