Джино Бианкалана май е изневерил на жена си Кристиана Канева.

...
Джино Бианкалана май е изневерил на жена си Кристиана Канева.
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Джино Бианкалана изневерил на лекарката?

Джино Бианкалана май е изневерил на жена си Кристиана Канева. Това загатна самата лекарка, която написа в обществената мрежа – „ играта свършва, когато царицата падне, не когато пешките ти лишават царя ”. Публикацията накара почитателите й да се запитат дали риалити героят е поставил рога на красивата си половинка, която го подари с бебе преди няколко месеца, видя Lupa.bg.



Двамата се разделиха тихомълком преди към две седмици, като не стопират да заливат обществените мрежи със фотоси на любовна тема. Кристиана го удари на живот и непрекъснато показва какъв брой добре си изкарва по почивки и момински празненства. Тя даже стартира да качва разголени и секси фотоси, каквито преди в никакъв случай не е разгласила. Явно желае да покаже на неверника какво е изгубил.



Кристиана го раздава секси

Това не е първа разлъка за двойката. По време на 5-годишната си връзка те се събираха и разделяха няколко пъти, като всякога триеха общите си снимки и спираха да се следват в обществените мрежи.

Последователите на двойката се надяват брачната им рецесия да премине бързо, само че част от тях не са огромни оптимисти във връзка с светлото бъдеще на двойката.

Риалити звездата Джино се срещна с Кристиана в болничното заведение, в която тя работи, преди към 5 години. Миналата година през август Бианкалана падна на колене пред брюнетката и й предложи брак в Чикаго. В същия ден двамата оповестиха публично, че ще станат родители на момиченце, и спретнаха празненство за откриване на пола на бебето с розов пушек. Малката Данаила се появи на бял свят на 25 януари, а преди раждането двамата подписаха скрито брак. Джино е някогашен избраник на фолк певицата Джена, двамата даже бяха сгодени, само че богаташът я хвана в невярност и й би шута. След това фолкаджийката се взе с Малкия Канар и до ден сегашен е щастлива с него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР