Джинджифилът, копърът и киселото мляко са три много полезни и

...
Джинджифилът, копърът и киселото мляко са три много полезни и
Коментари Харесай

Джинджифил, копър и кисело мляко за здрав стомах

Джинджифилът, копърът и киселото мляко са три доста потребни и лечебни артикули, които ще ви оказват помощ да се справите при съществуване на стомашно неразположение.

С тях можете да поддържате стомаха си здрав, настояват откриватели от Бристолския университет във Англия. Те изготвиха лист от храни, които биха имали ползотворно деяние, в случай че се одобряват всеки ден.

 Джиндижифил

Джинджифилът, да вземем за пример, има редица лечебни свойства. Често се прибавя към разнообразни ястия за възстановяване работата на храносмилателната система. Наред с това джинджифилът отстранява гадене, повръщане и газовете в червата.

По лекарско наставление джинджифил е подобаващ за приложение и при бебета с колики, съпроводени с повръщане. При язва също е чудесно средство за угнетяване на болката.

 Копър

Копърът е другият потребен артикул за здрав корем. Той съдържа анатол. Това е деен съставен елемент, който покачва киселинността на стомашния сок. Примането му дълготрайно време нямалява образуването на газове в червата.

 Кисело мляко с копър и краставици

Копърът е бил прочут още в Древен Египет. Употребявали са го като средство срещу къркорене на червата и хълцане. Копърът съдържа цинк и йод, по тази причина е значим за възстановяване на имунитета. Те също са значими за естественото действие на щитовидната жлеза.

Третият артикул е киселото мляко. То съдържа пробиотици, които усъвършенстват обмяната на веществата. Също по този начин пренебрегват нездравословните бактерии.

Учените предлагат също честата приложимост на растението Полски сминдух. И по-точно неговите листа и семена. Те се употребяват за възстановяване активността на храносмилателната система. Също като понижават образуването на газове в червата и предотвратяват запек.

Дафиновият лист пък постоянно се употребява за лекуване на мигрена и стрес. Но също помагада се усъвършенства работата на храносмилателната система и да се изхвърлят токсините от организма.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР