Джими Савил е много специално име за британската телевизия и

...
Джими Савил е много специално име за британската телевизия и
Коментари Харесай

Джими Савил – тъмният рицар на короната

Джими Савил е доста особено име за английската телевизия и радио. Забавен, забавен и с изключително възприятие за комизъм, той доста бързо съумява да стане плеймейкър в медиите. С милиони фенове и доста нововъведения, този аристократ има и невероятна филантропска душа. В началото на 90-те години идва и оня специфичен миг, когато британската кралица го посвещава в рицарство. Решението е посрещнато с още повече наслада за почитателите и голяма обич. Кой тъкмо е Савил? На 31 октомври 1926 година в Лийдс се ражда Джеймс Уилсън Винсънт Савил. Най-малкият от седем наследника на семейството. Никой не е подозирал каква стремглава кариера ще направи сър Савил и по какъв начин в края на дните си ще разполага със сумата от 40 милиона английски лири.

 Savile And Thatcher

Колкото и невероятни да са неговите достижения, нито едно не може да отстрани тъмната страна, която този човек има. Не инцидентно някои медии го назовават Бил Козби на Англия. Проблемът е, че въпросният може да се разпознава и с един различен поп реализатор, чиято музикална кариера съумя да се замести с показанията на двама души. В множеството случаи господин Савил е употребявал своята позиция и власт, само че не и на теротирята на малкия екран и радиото. В листата с жертвите участват към 8 лица на 10-годишна възраст. Апогеят на закононарушения за Джейми е стартирането на новото предаване „ Top of the Pops “.

По думите на проверяващата журналистка, рицарят предпочитал млади девойки – нормално тийнейджърки. Все отново не са малко и случаите на момчета, които също участват в дългия лист. Популярността на тази персона е била повече от златна, тъй като оттатък усмихнатия и почтен човек се крие полов див звяр, който няма нищо срещу да злоупотребява с властта си. През 1968 година е подготвен да се запише и за доброволец и пазач, с което посреща болните пациенти и ги бута на носилката. Можете да си визиите детския възторг, когато бъдат посрещнати от звездата на BBC. И освен това, болничното заведение печелила от него и съвсем всички се радвали на наличието на Джими. Като добър самарянин, той не пропущал да включва благотворителните акции и да споделя за всяка евентуална зараза, която може да коства живота на пациентите.

 Quiz Bingo Team

Желязното оправдание на хищника не може да се пропука цели 30 години. Не би трябвало да имаме вяра, че пациентите обаче са мълчали. В болничното заведение постъпват недоволства от господин Звезда. Един от 14-годишните пациенти споделя по какъв начин Савил се появява, с цел да го успокои, само че до момента в който е на инвалидния стол, получава освен това от интимно погалване. Целият развой под болничната нощница е към 10 секунди – повече от задоволително, с цел да сътвори съществени мемоари. Манипулацията върви с добър рейтинг, качествена стратегия и дарителски акции, предстоящо е с това да се притегля и по-специално внимание. Много скоро принц Чарлз желае да се запознае с тази персона и някъде през 70-те срещата е реалност. Двамата стават другари и има клюки, че точно Савил разглеждал някои от речите на принца и даже обръщал внимание на здравословни практики и промени на законите за опазването на здравето.

Може да има и нещо необичайно и даже бясно в цялото наличие на звездата. След като татко му умира, Савил купува на майка си апартамент и на практика я създава в своята публична обществена половинка. Отново акцентира своето положително сърце или като че ли прикрива някакви други контузии от детството. Все отново е мъчно да откриете човек, който споделя, че майка му най-сетне е била напълно негова в тези 5 дни след гибелта и даже е имала прелестна такава. Именно правосъдните психолозите по-късно ще открият, че Савил е имал полови сътрудници на възраст от 5 до 75 години и полът въобще не е бил от голяма важност. Некрофилията също се считала за допустима алтернатива. Театърът на модерния Калигула не можел да се пропука. Като звезда в медийните среди и човек с любящо сърце и хиляди дарени лири, Джими бил единствено обект на предпочитание измежду останалите господа от хайлайфа. Всеки желал да се снима с него, всеки желал да бъде в неговото обграждане и даже госпожа Тачър не пропуснала тази опция.

 Saville, Jimmy

През 80-те години точно нейни близки и предлагат да не поддържа рицарското звание и купа, само че тя не ги слуша. Проблемът е, че с доста другари е мъчно да се даде публичност, а когато приказваме за един толкоз добре приключен кукловод, Джими е просто брониран в медийното пространство. Всяко заведено дело не получава публичност, неговите другари са прекалено много. Дори се стига следното изявление в общественото пространство: „ Мразя деца и не желая да имам нищо общо с тях “. Вестниците споделят, че през последните 6 десетилетия е употребена най-умелата измама на шоубизнеса за прикриването на една зверска загадка. Само в болничното заведение в Лийдс са покрити към 60 каузи на полово измъчвани хора – 33 от тях са на възраст от 5 до 75 години. В болничното заведение в Бродмор има най-малко още 5 забравени или изчезнали случая. С годините до през днешния ден излиза наяве, че излизат още повече тъмни каузи и несъмнено, рицарят се трансформира от най-обичания човек на острова в най-жестокото страшилище. До този миг се приказва за към 500 жертви, само че може да бъдат и повече.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР