Джими Гарополо зашлеви мощен шамар на критиците си с четири

...
Джими Гарополо зашлеви мощен шамар на критиците си с четири
Коментари Харесай

Джими Джи шамароса критикарите с четири тъчдауна на Хелуин

Джими Гарополо зашлеви мощен пестник на критиците си с четири тъчдауна за успеха на Сан Франциско с 28:25 против Аризона. На Хелуин Джими Джи отпразнува две години от идването си в Калифорния, оставяйки „ найнърс” единственият тим със стопроцентова успеваемост от началото на сезона в НФК.

В дните преди мача нямаше медия в Съединени американски щати, която да не разгласява материал с тематика „ Гарополо дърпа Сан Франциско назад”. Особено дейни в пропагандата бяха ProFootballFocus, които намерено оповестиха куотърбека за „ 137-милионна издънка”, визирайки подписания през февруари предходната година контракт. Гарополо отвърна с индикатори 28 от 37 за 317 ярда, в това число 11 от 17 на трети даун. При това обичаната му цел Джордж Китъл пропусна съвсем половината мач след удар в коляното, а играта по земя, в която „ найнърс” имаха приблизително 232 ярда на мач, донесе едвам 101 в четвъртък.

Китъл, Кендрик Борн, Еманюъл Сандърс и Данте Петис се разписаха след пасове на Гарополо, като тъчдаунът на Сандърс се оказа съдбоносен. Четири секунди преди почивката Сан Франциско бяха на ярд от крайната линия и взеха решение да играят за седем точки вместо да вземат сигурните три от фийлдгол на Роби Гоулд. Опитът по земя с Джеф Уилсън (б.а. – негов единствен контакт с топката в мача) не съумя, само че разиграването бе анулирано поради взет от Аризона таймаут. Секунди по-късно Сандърс бе прикрит като фулбек и до момента в който защитата на „ чинките” го локализира топката бе в ръцете му в ендзоната.

Сан Франциско водеха 28:14 на старта на последния интервал, само че фийлдгол от 36 ярда на Зейн Гонсалес и 88-ярдова бомба от избор №1 в драфта Кайлър Мъри (17 от 24 за 241 ярда, два тъчдауна) към различен новобранец, Анди Исабела, завърза нещата. 4:53 мин. преди приключване на постоянното време на таблото светеше 25:28, само че Аризона повече не видяха топката в свое владеене.
След най-трудния си мач за сезона Сан Франциско (8-0) не престават похода към купата в НФК Запад с домакинство на Сиатъл в нощта на 11 против 12 ноември българско време. Ден по-рано Аризона (3-5-1) гостуват на Тампа Бей.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР