Джими Бътлър поведе своя Маями Хийт към победата като домакин

...
Джими Бътлър поведе своя Маями Хийт към победата като домакин
Коментари Харесай

Джими Бътлър осигури плейофите за Маями Хийт

Джими Бътлър поведе своя Маями Хийт към успеха като хазаин на Чикаго със 102:91 в борбата за осмата позиция на плейофите в Източната конференция на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). Бътлър приключи с 31 точки, 5 битки и 3 асистенции, а триумфът за Маями значи спечелването на осмото място и среща в първия кръг на плейофите против водача Милуоки Бъкс.

Макс Струс способства с 31 точки и 6 битки за домакините от Хийт, а единствено в първите две елементи осъществя 23 точки, в това число 6 тройки.

ДеМар ДеРоузън се регистрира с 26 точки, 4 битки и 9 асистенции за Чикаго, а Зак ЛаВин приключи със скромните 15 точки и 4 битки.

Резултатът удостовери четвъртото следващо присъединяване в плейофите за Маями Хийт, който ще опита да стигне до трети следващ край на Изток от 2020 година насам.

Минесота се оправи вкъщи със съпротивата на Оклахома Сити със 120:95 и зае осмото място за плейофите в Западната конференция на НБА. Карл-Антъни Таунс изигра един от най-хубавите си мачове за сезона и оказа помощ за успеха с 28 точки, 11 битки и 3 асистенции, с което Минесота си обезпечи конфликт с Денвър на Никола Йокич в първия кръг на плейофите.

Таунс игра единствено в 29 мача през постоянния сезон поради травма на прасеца, която лекуваше четири месеца.

Гостите изоставаха през целия мач, а в третата част Шай Гилджъс-Алекзандър бе ударен с лакът от Руди Гобер, само че съумя да се върне в игра. Гилджъс-Алекзандър приключи с 22 точки, 7 битки и 3 асистенции за Оклахома Сити.
 ЛеБрон Джеймс избухна и класира Лейкърс за плейофите на НБА
ЛеБрон Джеймс избухна и класира Лейкърс за плейофите на НБА

Тимът победи Монесота със 108:102 след продължения
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР