Джими Бъфет почина след четиригодишна борба с рядка форма на рак на кожата, се казва в уебсайта му

...
САГ ХАРБЪР, Ню Йорк (AP) — Джими Бъфет, чиито изпълнени
Коментари Харесай

САГ ХАРБЪР, Ню Йорк (AP) — Джими Бъфет, чиито изпълнени със слънце песни прославяха живота край брега, почина от рядък, агресивен рак на кожата, според изявление на уебсайта му.

76-годишният Бъфет е имал рак на клетките на Меркел, според изявлението, което беше публикувано, след като първоначалните новини за смъртта му се появиха в събота. Изявлението също така разкрива къде е починал певецът на „Margaritaville“: в дома си в Саг Харбър, Ню Йорк, близо до Хамптънс.

Той се бори с рака в продължение на четири години, докато продължаваше да изпълнява, последния път направи изненадваща поява в Роуд Айлънд в началото на юли, се казва в изявлението.

Клетъчният карцином на Меркел, както е известен в медицинската литература, е много рядък и има тенденция да се разпространява бързо, включително в части на тялото извън кожата, според федералния Национален институт по рака и клиниката Майо. Рисковите фактори включват много излагане на слънце, отслабена имунна система, анамнеза за други ракови заболявания и светла кожа и над 50 години.

Бъфет създава спокоен начин на живот с пясък между пръстите на краката в песни като „Cheeseburger in Paradise“, „Changes in Latitudes, Changes in Attitudes“ и „Margaritaville“. Той изгради последното в марка, която обхваща ресторанти, дрехи, казина и други.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР