Джим Кери е невинен за смъртта на бившата си приятелка

...
Джим Кери е невинен за смъртта на бившата си приятелка
Коментари Харесай

Джим Кери ли "уби" бившата си приятелка?

Джим Кери е почтен за гибелта на някогашната си другарка Катриона Уайт. Това реши съдът в Лос Анджелис, като анулира плануваната дата за делото му. Комикът беше упрекнат, че е подтикнал някогашната си муза към самоубийство, като освен й дал достъп до медикаментите, с която тя постави завършек на живота си през 2015 година, само че и я заразил с три типа венерически заболявания.

Делото, което трябваше да се организира идващия месец, бе заведено от майката и някогашния брачен партньор на Уайт. То обаче няма да се организира, като новите открития към случая, към момента се пазят в загадка. „ Мога да потвърдя само, че Джим не е повече обвинен по делото за гибелта на Катриона “, изясни представителят на звездата от „ Маската “, написа " Монитор ".

Миналата есен Кери също заведе дело против роднините на някогашната си другарка. В документите, подадени от Кери в съда, излиза наяве, че артистът счита обвиняванията против себе си като опит за изнудване. Адвокатът му Реймънд Баучър разясни, че самата Катриона също си е служила с сходни трикове години преди да отнеме живота си. През 2013 година ирландката притискала Кери за брак, като единствената причина за това било желанието й да легализира адреса си в Съединени американски щати. Скоро, откакто артистът отказал и двамата се разделили Уайт се венчала в Лас Вегас за брачна половинка си Марк Бъртън. Според Баучър, гримьорката платила на мъжа 30 хиляди $ за заветното „ да “, а даже след сватбата им той траял да поддържа съкровен контакт с нейна другарка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР