Джигитът, помел и причинил смъртта на известния футболен треньор Ферарио

...
Джигитът, помел и причинил смъртта на известния футболен треньор Ферарио
Коментари Харесай

Смъртни заплахи за Начо, погубил Ферарио. Адвокатът му изригна: Не излиза, не се чувства добре

Джигитът, помел и предизвикал гибелта на известния футболен треньор Ферарио Спасов – Начо Панталеев, и фамилията му получават смъртни закани. Това разбра „ България Днес “ от свои източници, както и от Венцислав Фоти – юристът на Начо, който удостовери информацията.
„ Да, Начо и фамилията му получават закани. Чух за това от самия него. Заплахите са най-вече по обществените мрежи. Засега, популярност богу, нито една от тези закани не е осъществена. Има доста гневни мнения против клиента ми и негови родственици, само че те са плод на публичния напън. Относно това дали го е боязън, не мога да съм безапелационен, само че мога да кажа, че сигурно му въздейства зле. В мненията приказват и за фамилията му, обикновено е човек да се тормози. Поне съгласно мен това е плод на публичния напън, а не толкоз, че някой съответно има намерение да направи нещо против него. Начо схваща обстановката, осъзнава, че такива неща се случват от време на време. В никакъв случай не се пробва да се изкара жертва. Не излиза от у дома откогато се случи злополуката “, споделя юрист Фоти – бранителят на Начо Панталеев, който погуби Ферарио Спасов.
Юристът разясни, че Начо очевидно не се усеща добре и напомни думите на клиента си след случилото се – „ ужасна покруса “. Адвокат Фоти разяснява и всички спекулации за това, че Начо ще бяга в Англия, че има други коли и всичко, което се изписа по негов адрес в последните седмици.
„ Начо не има никакви коли, даже колата, с която катастрофира, не е негова, а на негов другар. Това, което се приказва на някои места, че Начо ще бяга в Англия, няма нищо общо. Пишат, че Начо е работил преди време в Англия и има опция да избяга там. Начо даже в никакъв случай не е ходил в Англия. Там има един-единствен родственик, който също се споделя Начо Панталеев, негов братовчед. А и да не забравяме, че моят клиент има възбрана за овакантяване на страната, а това не е и в негов интерес. Начо няма да избяга на никое място. Той е сломен от случилото се и съжалява “, добавя юрист Фоти.
На 11 ноември, събота, Ферарио Спасов почина на място, откакто Начо Панталеев отнесе колата му в злополука на пътя Велико Търново – Ловеч. В трагичния за треньора ден 24-годишният джигит опустоши с мощния си мерцедес колата на Ферарио Спасов покрай село Шереметя. Настилката е мокра след дъжда, а автомобилът на треньора е бил финален в постепенно движеща се колона. Начо Пантелеев хвърчи с над 150 км/ч, сочат данните от този стадий на следствието и удря откъм гърба колата на Спасов, който умира от камшичен удар – счупва се вратът му. В момента Начо е на независимост, към този момент с отнета брошура и не може да напуща страната. Душманинът на Феро се размина с най-леката мярка за неотклонение „ подписка “, а прокурорът, пуснал джигита, е под прицела на Софийската градска прокуратура (виж карето).
В момента се чака да стане подготвена автотехническата експертиза, която ще откри дали в действителност Начо е хвърчал със 150 км/ч, дали е опитал да спре и всички тези детайлности, които са от основно значение за делото и след това за присъдата на Панталеев.
Погнаха прокурора, пуснал джигита
Погнаха прокурор Йордан Кожухаров, който пусна на независимост Начо Панталеев – джигитът, който блъсна и погуби известния треньор Ферарио Спасов. Това стана ясно, откакто изпълняващият длъжността основен прокурор Борислав Сарафов подреди да бъде осъществена инспекция на магистрата в последните 3 години от работата му като великотърновски прокурор.
Борислав Сарафов привика Кожухаров на разпит единствено ден след съдбовния случай. И.д. основен прокурор изиска пояснения за какво още след злополуката полицията не е лишила книжката на Начо и за какво е бил освободен след единствено 24 часа в ареста. След разпита на Кожухаров явно Сарафов не е останал изключително удовлетворен, защото подреди да бъде направена 3-годишна инспекция на работата на прокурора, като дружно с това реалокира делото от Велико Търново в Ловеч.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР