Джигит с лъскаво Порше“ лети из улиците на Враца и

...
Джигит с лъскаво Порше“ лети из улиците на Враца и
Коментари Харесай

На вниманието на полицията! Джигит с „Порше“ лети из Враца, има се за над закона

Джигит с лъскаво „ Порше “ лети из улиците на Враца и заплашва „ простосмъртните “ си сътрудници на пътя, видя кореспондент на организация BulNews. 
Преди броени минути тарикатът решил да се изгаври с полицията, като потъпче всички правила за придвижване. Шофьорът на първокласното возило решил, че е ВИП и няма потребност да чака в трафика. На едно от най-оживените кръстовища в града – това сред ул. „ Стоян Заимов “ и бул. „ Мито Орозов “, той влезнал в насрещното и най-нагло изпреварил цялата колона от коли на светофара. 
След това джигитът спрял посред кръстовището, само че даже не дочакал светването на зеления сигнал, а потеглил още на жълто. 
За негов неприятен шанс, безумната му маневра станала пред очите на чиновник в медията ни. Сега номера на нарушителя – Вербовъчна разработка 9179 СМ, е документиран и органите на реда могат да наблюдават прецизно за други сходни прояви на наглия водач. 
Призоваваме жителите за непоносимост към хора, имащи се за над закона, а медията ни ще продължава да разгласява такива сигнали и да сезира органите на реда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР