Джигит лети с 260 км/ч по магистрала – кой е

...
Джигит лети с 260 км/ч по магистрала – кой е
Коментари Харесай

Джигит лети с 260 км/ч по магистрала – кой е шофьорът?

Джигит лети с 260 км/ч по автомагистрала – кой е водачът?

Кой е мъжът, карал с 260 км в час по автомагистралата София – Бургас, и е снимал видео със скоростта си, описа Нова тв. От фотоси в профила му в обществените мрежи се вижда също, че колата е карана със 100-120 км в час и в самия Бургас.
В тв ефира се включи мъж на име Панайот.
„ На тези видеа не съм аз индивидът. Това, че са качени в профила ми, не значи, че не ги е качил някой различен и аз не съм ги запазил. Не знам по какъв начин от клип се схваща, че колата е моя “, разяснява той.

Снимките на колата в профила ми са мои, само че видеата, снимани с висока скорост, не са от мен. Това са инцидентни клипове, взети от интернет пространството, изясни Панайот, който прави кафе в центъра на Бургас.

Такава скорост имаме право да развиваме по писти, само че в България нямаме такива писти, по тази причина би трябвало да я развиваме по автомагистралата, както клиповете, които съм запазил, разяснява още мъжът.

Обясни, че е превишавал разрешената скорост и в града, и отвън него, с не повече от 30 км в час. А всеки, който нарушавал разпоредбите, трябвало да си понесе глобите. Той е имал санкции за превишена скорост – три, само че преди години, след което почнал да кара обикновено.
Харесва ми съответен модел кола и като видя клипове с нея ги споделям в профила си, описа Панайот.
Видеата не са качени за да се предизвика бързо каране, сподели той. Но описа, че дава ключовете от колата си на другари да я карат и не знае те каква скорост развиват.

Това са видеа отпреди две години, взети от интернет пространството, сподели още Панайот.

Това са видеа, правени доста късно вечерта, доколкото виждам, и в случай че някой се тормози, че детето му е на открито в 4 сутринта, би трябвало за друго да се тормози, разяснява мъжът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР