Джиджи Хадид се сблъсква с ответни реакции от страна на

...
Джиджи Хадид се сблъсква с ответни реакции от страна на
Коментари Харесай

Израелското правителство нападна Джиджи Хадид заради публикация

Джиджи Хадид се сблъсква с ответни реакции от страна на израелското държавно управление, откакто споделя обръщение в поддръжка на Палестина на фона на продължаващата война сред „ Хамас “ и Израел.

През уикенда моделът, чийто татко, Мохамед Хадид, е палестинец, разгласява още веднъж графика в своята Instagram Story, която гласеше: " Няма нищо еврейско в отношението на израелското държавно управление към палестинците ".

" Осъждането на израелското държавно управление не е антисемитско и поддръжката за палестинците не е поддръжка за „ Хамас “.

Официалният акаунт на Държавата Израел обаче се възпротиви на обявата на Джиджи, като направи скрийншот на нейната история и го препубликува в своята със известие.

" Няма нищо доблестно в клането на израелци от страна на „ Хамас “, написаха те в инфографиката. " Осъждането на „ Хамас “ за това, което е (ИДИЛ), не е антипалестинско и поддръжката на израелците в правото им против варварските терористи е вярното нещо, което би трябвало да се направи. "

След това акаунтът се прицели непосредствено в Джиджи, като попита: " @gigihadid спахте ли през последната седмица? ".

" Или просто нямаш нищо срещу да си затваряш очите пред това по какъв начин еврейски бебета биват заклани в домовете им? Мълчанието ти доста ясно показваше къде стоиш. Виждаме ви. "

Израелското държавно управление също по този начин разгласява фотография на окървавена спалня, принадлежаща на дете, и добави: " Ако не осъдите това, думите ви не значат НИЩО ".

Само предходната седмица супермоделът осъди " тероризирането на почтени хора " след пагубните набези в Израел, при които съгласно известията са починали над 1400 израелци.

27-годишната моделка стартира обявата, като сподели на близо 80-те си милиона почитатели, че изпраща своите " мисли " и " съболезнования " на " всички ", които са били наранени от " неоправданата покруса " - изключително на тези, които са претърпели загубата на " почтени животи ", множеството от които са били " деца ".

Джиджи изясни, че въпреки да изпитва " дълбока съпричастност и болежка в сърцето към палестинската битка и живота под окупация " - палестинските територии са военно окупирани от Израел от 1967 година - тя се усеща " виновна " да " обясни " каква е нейната позиция сега.

" Макар да имам очаквания и фантазии за палестинците, нито една от тях не включва пострадването на евреин ", написа тя.

" Тероризирането на почтени хора не е в унисон и не носи никаква изгода за придвижването " Свободна Палестина " - продължава тя. " Идеята, че това е по този начин, подхранва мъчителен, продължаващ десетилетия цикъл на ответни дейности (от които никой почтен граждански, палестинец или израелец, не заслужава да стане жертва) и спомага за затвърждаването на подправената концепция, че да си за Палестина = антисемитски ".

Джиджи - която е забранила мненията към обявата си - приключи, като означи, че въпреки и " да са забъркани доста комплицирани, персонални и годни усеща ", всички ние заслужаваме правото да живеем в мир.

"... Всеки човек заслужава съществени права, отношение и сигурност; без значение от неговата народност, вяра, етническа принадлежност или къде е роден. "

От изненадващата офанзива на „ Хамас “ против Израел на 7 октомври до момента са починали към 2670 палестинци.

Както Джиджи, по този начин и сестра ѝ Бела Хадид от доста години са бранители на Палестина. Въпреки това Бела към момента не се е изказала за актуалната война, пише vesti.bg.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР