Джиджи Хадид и Брадли Купър се забавляват заедно. Това са

...
Джиджи Хадид и Брадли Купър се забавляват заедно. Това са
Коментари Харесай

Смени ли Брадли Купър Ирина Шейк с Джиджи Хадид

Джиджи Хадид и Брадли Купър се " забавляват " дружно. Това са последните горещи вести от света на звездите. След като моделът и артистът бяха видяни дружно в Ню Йорк два пъти през последните няколко дни, източник споделя на People, че двамата се радват да се опознаят, само че към този момент поддържат нещата небрежни.

" Тя е самостоятелна, заета и дните й са изпълнени с отговорности, тъй че не виждам нещо съществено да се случи незабавно, в случай че въобще се случи. " Въпреки това, вътрешният човек разкрива, че Хадид e " някак си влюбена в Купър от известно време " и може би е подготвена да изпита освен това от просто другарство с артиста. " Те имат общи ползи, тъй че е допустимо да забележим прогрес ", продължава източникът. " Сега наподобява супер доброволно, само че и двамата имат деца, огромни кариери, натоварено всекидневие и схващат какъв е животът в тези кръгове. Това е сладко...и има привличане. "

Източникът прибавя, че Хадид, в допълнение към моделирането, работата по стилната си линия и развъждането на тригодишната си щерка Кай, има интерес да се занимава с актьорство, което може да се окаже допирна точка във връзката сред нея и Купър.

Купър и Хадид бяха видяни за първи път дружно предходната седмица, когато напуснаха дружно горещата точка на звездите - ресторанта Via Carota в West Village. На фотоси, публикувани от Daily Mail, двойката се качва в един джип.

Преди два дни двамата се събраха още веднъж за друга вечеря. По-късно те бяха снимани да се возят в една кола, с Купър на шофьорското място. За последно Купър беше по отношение на съветския модел Ирина Шейк, с която имат 6-годишна щерка Леа Де Сейн. Двойката, която стартира да се среща през 2015 година, се раздели две години по-късно, само че остават другари.

През август даже започнаха фамилно пътешестване до Италия. " Леа желае всички те да пътуват дружно ", сподели източник пред People по това време. " И Ирина и Брадли са другарски настроени и се схващат. И двамата желаят да създадат Леа щастлива. "

37-годишната Шейк показа фотоси от ваканцията, на които се вижда по какъв начин Купър се излежава на плажа. Що се отнася до Джиджи Хадид, преди този момент тя имаше връзка със Зейн Малик, с който споделя Кай. Тя и изпълнителят от One Direction се разделиха през октомври 2021 година след близо шест години връзка.

Съвсем неотдавна Хадид беше сантиментално свързвана с Леонардо ди Каприо, откакто тя и звездата от " Титаник " бяха видяни дружно на афтърпарти на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР