Джиджи Хадид е един от най-красивите модели и често е

...
Джиджи Хадид е един от най-красивите модели и често е
Коментари Харесай

Джиджи Хадид: Никога не съм си правила пластична операция - slava.bg

Джиджи Хадид е един от най-красивите модели и постоянно е избирана за рекламни акции на известни марки. Много от хората считат, че тя е правила корекции по тялото си и постоянно я подлагат на критика, когато приказва за естествената хубост. Някак си свикнахме да съдим известните персони без да знаем същинската история и постоянно бъркаме в преценката си.

Именно подобен е казусът и с Джиджи Хадид. По време на онлайн среща с гримьор от Maybelline тя приказва намерено за пластичните интервенции, грижата за кожата и по какъв начин лицето ѝ се трансформира по време на бременността. Супермоделът чака първото си дете от Зейн Малик. Бебето би трябвало да се появи през есента.

„ Хората мислят, че си поставям филъри и по тази причина лицето ми наподобява кръгло. Винаги съм имала бузи и изключително в този момент, когато съм бременна “, споделя Хадид. Тя добавя, че не вижда огромна смяна в себе си, макар че към този момент е в шестия месец. Супермоделът отговори и на слуховете за пластични интервенции, които циркулират в обществените мрежи. Според някои консуматори, Джиджи е употребила инжекции с ботокс, с цел да наподобява по-добре.

Звездата опроверга изказванията и съобщи, че я е боязън от сходни процедури. „ Винаги си мисля, че нещо ще се обърка “. За Хадид гримът е инструмент, който употребява за възстановяване на естествените си черти. Тя отхвърля да си прави перманентни вежди или да употребява интервенции за по-добра визия.

„ Мисля, че хората прибързват с неща, които остават по лицето им вечно “, споделя тя в Instagram. Джиджи добавя, че се е научила да обича себе си и да се приема такава, каквато е. Все отново, тя също има моменти, в които желае да наподобява по-добре и тогава залага на грима. Но в никакъв случай не прекалява.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР