ДжиДжи БиДжи обещават на вярната варненска публика да се наслади

...
ДжиДжи БиДжи обещават на вярната варненска публика да се наслади
Коментари Харесай

Утре комиците от ДжиДжи БиДжи изнасят двучасово шоу във Варна

" ДжиДжи БиДжи " дават обещание на вярната варненска аудитория да се наслаждения на два часа, изпълнени със супер занимателни скечове, песни и игри с публиката. Комиците идват във Варна на следващия ден, 2 ноември, 19 часа, Зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Ивайло Дичев от " ДжиДжи БиДжи " показа за Moreto.net: " Някои от облиците са познати, само че програмата, която сме подготвили особено за огромната сцена, е радикално друга от това, което почитателите ни гледат или са виждали в интернет пространството. "

Ще видите онлайн новоизгряващите псевдо звезди на рапа – Слипо и Флаш, първото изявление на най-новата Мис Варна 2019, най-заклетия почитател на метъла и рока - Тошко Метъла, и неговата битка с китайските артикули. Ще се докоснете и до „ Кухнята на Ада " в лицето на началник Добри и неговата колежка сервитьорката Желязка. На сцената ще ви забавляват и най-колоритните облици Шушана и Василка, както и станалите известни с техните скъпи кафета, служителите на реда – Старшито и Новобранката.

Купи билет за шоуто на ДжиДжи БиДжи във Варна

Всеки, който желае да бъде част от най-забавното шоу, може да закупи билети от всяка каса на EasyPay и от касата на ФКЦ. Както и онлайн от тук и тyк.

Звездите на " ДжиДжи БиДжи " канят варненци да станат част от едно незабравимо шоу с доста смях и изненади: " Елате да се забавляваме дружно! "

/moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР