Джейсън Момоа може би е сред най-известните актьори в света

...
Джейсън Момоа може би е сред най-известните актьори в света
Коментари Харесай

Джейсън Момоа шокира света, като отряза дългата си коса

Джейсън Момоа може би е измежду най-известните артисти в света сега. Той е „ Аквамен “. Той има доста страхотни платформи, които постоянно употребява, с цел да увеличи осведомеността по доста разнообразни въпрос и, за разлика от доста други звезди, е откровен в посланията си.

Той се катери, кара сърф, обича да се занимава с рискови спортове и е надълбоко зает с грижата за околната среда. Сега това закупи напълно ново значение за него, откакто разгласи на света, че е подготвен да се откаже от дългата си коса, с цел да се бори за една от най-хуманните дела в света – битката с вредата, която пластмасовите боклуци нанасят на природата.

В един от най-новите си видеоклипове в Instagram Джейсън Момоа се появи подготвен да се обръсне изцяло с машина за подкастряне, като част от дългата му коса към този момент е изцяло изчезнала. Той придружи поста със следното обръщение към всичките си почитатели: „ Ей хора, в никакъв случай не съм усещал вятъра тъкмо там. Писна ми потреблението на пластмасови бутилки, би трябвало да спрем.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР