Джейсън Айзъкс превъплъщава страхотно в ролята на Кари Грант в

...
Джейсън Айзъкс превъплъщава страхотно в ролята на Кари Грант в
Коментари Харесай

Джейсън Айзъкс беше „ужасен“ да играе Кари Грант в „Арчи“

Джейсън Айзъкс превъплъщава ужасно в ролята на Кари Грант в новия минисериал на BritBox, „ Арчи “ — само че сподели, че в началото е бил „ ужасяващ “ и е отказал ролята.

„ Обикновено не се опасявам да играя функции “, сподели 60-годишният Айзъкс пред The ​​Post. Въпреки че взе участие в доста нашумели филми и телевизионни излъчвания - в това число филмите за " Хари Потър ", " Падането на Черния ястреб ", " Питър Пан ", " Смъртта на Сталин " и " Стар Трек: Дискавъри " - той сподели той се притесняваше от този минисериал.

„ Защото е Кари Грант “, сподели той. „ Ако попитате хората на улицата за него, на повърхността изплуват едни и същи епитети: добър, интелигентен, палач на дами, въплъщение на мъжествеността. Помислих си: „ Защо някой ще се пробва да стъпи в ботуши, които са дълги 100 фута? “ И имате този необикновен глас.

„ Оказва се, че той самичък се е борил да изиграе Кари Грант, заради което няма записано изявление с него “, сподели Айзъкс. „ Когато излезе от снимачната площадка и се прибра у дома, той беше почт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР