Джейн Фонда призна, че се е съгласила на среща с

...
Джейн Фонда призна, че се е съгласила на среща с
Коментари Харесай

Джейн Фонда хвърли голяма бомба: Призна, че е излизала с 90-годишен за пари!

Джейн Фонда призна, че се е съгласила на среща с 90-годишния Ричард Лугнер, както и че той ѝ е платил, с цел да го придружи на бала на Виенската опера.

Холивудската актриса разкри, че е приела поканата на австрийския строителен магнат, тъй като Люгнер предложил да ѝ “плати много пари “, с цел да участва на едно от най-популярните събития в обществения календар на Австрия.

Фонда сподели, че се нуждае от парите, с цел да заплати сметките си и с цел да устоя внуците си.

“Издържам доста хора “, добави тя.
                             

Фонда призна, че не е била добре осведомена за събитието, преди да одобри поканата на Люгнер, като сподели на кореспонденти, че е считала, че отива на оперно зрелище, а не на бал.

Актрисата, която е добре известна с активизма си за ограничение на измененията в климата, сподели, че “съжалява “ да научи, че австрийската петролна и газова компания OMV е спонсорирала бала на Виенската опера.

“Тези компании за изкопаеми горива са незаконни.Те убиват хора. Те убиват планетата “, означи звездата от „ 80 за Брейди “.

“Моля, пробвайте се да накарате вашата опера да спре да получава поддръжка от петролна компания “, добави тя.
                             

85-годишната актриса се причислява към листата на звездите, които са театралничили до Лугнер, защото той е прочут с това, че заплаща огромни суми пари на известни дами, с цел да бъдат негова компания на бала. Сред тях са Памела Андерсън, Ким Кардашиян и Ел Макферсън.

Фонда сподели, че нейният ангажимент няма да включва танци на бала, тъй като има " изкуствено рамо, две изкуствени бедра, две изкуствени колене ".

„ Стара съм и може да се разпадна “, иронизира се тя.

Смята се, че положението на актрисата възлиза на 200 милиона $. Парите ѝ идват от фамилията и от дългогодишната ѝ кариера.

Фонда е щерка на известния артист Хенри Фонда и светската персона Франсис Сиймур Брокау.

Последният филм с нейно присъединяване - комедийната драма " 80 за Брейди " донесе по-високи от предстоящите доходи от 12,5 милиона $ и се заключи на второ място в боксофиса през първия си уикенд по екраните.

 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР