Джеймс Хардън завърши с трипъл-дабъл - 50 точки, 10 борби

...
Джеймс Хардън завърши с трипъл-дабъл - 50 точки, 10 борби
Коментари Харесай

Хардън с "трипъл-дабъл", Новицки постави рекорд в НБА

Джеймс Хардън приключи с " трипъл-дабъл " - 50 точки, 10 битки и 11 асистенции при успеха на Хюстън над гостуващия Лос Анджелис Лейкърс в мач от шампионата на НБА.

Това беше четвърти мач на Хардън с " трипъл-дабъл " и 50 точки и той е водач в историята на Лигата по този индикатор.
" Ракетите " стигнаха до триумфа след мощна последна четвърт, в която вкараха 11 безответни точки.

За Хадрън това е втори " трипъл-дабъл " за сезона и 37-и в кариерата му.
Леброн Джеймс приключи с 29 точки за Лейкърс.

Това беше първи мач сред двата тима след сбиването сред Крис Пол и Рахон Рондо на 20 октомври, което докара до наказване на двамата и на Брандън Инграм. Този път в мача нямаше съществени произшествия, само че имаше много механически нарушавания, две от които доведоха до изгонването на бразилеца Нене.

Ламаркъс Олдридж осъществя 27 точки, а Сан Антонио реализира четвърта поредна победа, откакто завоюва против Лос Анджелис Клипърс със 125:87. Това е най-убедителната победа за " шпорите " от началото на сезона.

Руди Гей добави 21 точки, а ДеМар ДеРоузън записа 14 точки и 7 асистенции за Сан Антонио. Тобиас Харис се отличи със 17 точки за Клипърс, а по 15 вкараха Данили Галинари и Ейвъри Брадли.

Финикс победи Далас с 99:89 и прекъсна серията си от 10 следващи загуби в НБА. Ти Джей Уорън беше най-хубав за " слънцата " с персонален връх за сезона от 30 точки.

Загубата на Далас пристигна при дебюта за сезона на звездата Дирк Новицки. 
40-годишният немец се възстановяваше дълго от травма на левия гален след интервенция отпреди седем месеца, като лекуването се проточи повече от предстоящото.

Новицки се появи в игра в края на първата част и по този начин стана първият състезател в лигата с 21 сезона за един клуб. Той усъвършенства върха с отказалия се от баскетбола Кобе Брайънт, който игра 20 сезона за ЛА Лейкърс. Германецът игра единствено 6:10 минути в мача.

Финикс побеждава Далас за седми следващ път. Сънс имат единствено пет победи този сезон, две от които са против Далас.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР