Джеймс Бролин разкри тайната на успеха в своя 25-годишен брак

...
Джеймс Бролин разкри тайната на успеха в своя 25-годишен брак
Коментари Харесай

Джеймс Бролин казва, че ТЕРАПИЯТА е тайната на успеха в 25-годишния му брак с великата Барбра Стрейзънд

Джеймс Бролин разкри тайната на триумфа в своя 25-годишен брак с великата Барбра Стрейзънд пред TMZ.

82-годишният холивудски деец споделя, че лечението е ключът към постигането на фамилно самодоволство с именитата му брачна половинка.

Попитан какви брачни препоръки би дал на „ новото потомство “, Бролин твърди: „ Имайте медиатор, с който и двамата елементарно ще седнете и ще разрешите нещата. Разрешава ги неотложно “. Маркъс Уелби, лекар по медицина, прибавя, че „ интелигентен другар “ също може да помогне вместо заплатен експерт.

„ Научете се да преговаряте “, декларира Бролин. „ Винаги един от двамата се измъква и споделя: „ Ааа, пробвах това. Не се получи. “ Носителят на „ Златен глобус “ поучава двойките „ да се придържат към това “ и „ да плачат дружно “.



Бролин и Стрейзънд се срещат посредством общ другар през 1996 година и се женят през 1998 година

Носителката на „ Грами “, преди този момент е била омъжена за артиста Елиът Гулд от 1963 до 1971 година – съюз, от който се ражда единственото ѝ дете, Джейсън Гулд, на 56, който също е артист.

Преди да се впусне в епичния си разказ с Барбра, Джеймс имал плевел разказ с активистката по дива природа и амбициозна актриса Джейн Камерън Ейджи през 1966 година – подписват брак единствено след 12 дни запознанство. Двойката има две деца, Джош и Джес, преди да се разведат през 1984 година Вторият му брак е с друга актриса, Ян Смитърс, през 1985 година Двамата имат една щерка, Моли Елизабет, и се разделят през 1995 година

И за разлика от доста бракове, връзката, която Джеймс споделя с Барбра, била засилена от пандемията, защото той разкри през 2021 година, че двойката „ безусловно се е влюбила през този интервал от време “.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР