Джейми Варди вкара два гола, за да може да победи

...
Джейми Варди вкара два гола, за да може да победи
Коментари Харесай

Снежната виелица и Лестър огорчиха завръщането на Раниери на "Кинг Пауър"

Джейми Варди вкара два гола, с цел да може да победи Уотфорд с 4:2 в извънредно трогателен мач и натъжи Клаудио Раниери при завръщането му на „ Кинг Пауър Стейдиъм”.
Раниери е управител на Уотфорд и се изправи за пръв път против Лестър, с който стана първенец през 2015/16, само че получи страховит банкет от почитателите на домакините.
Срещата бе вълнуваща и изиграна в условия на вихрушка, а „ стършелите” преклониха глава пред по-солидния си противник.
Джеймс Мадисън откри резултата след карамбол в наказателното поле на гостите в 16-ата минута. Те имаха късмет да изравнят след половин час игра, когато Уилфрид Ндиди неумело спъна Еманюел Денис, а ударът на Джошуа Кинг от дузпата влетя в горния ъгъл.
Домакините върнаха преднината си четири по-късно, откакто Мадисън достави от ъглов удар за непокрития Варди, който с глава направи 2:1. Миг преди края на първата част пък Варди вкара втория си гол и донесе стабилен задатък на „ лисиците”.
Еманюел Денис понижи пасива на Уотфорд с попадение в 61-ата минута, само че Лестър бързо възвърне преимуществото си от два гола, когато Харви Барнс откри Адемола Лукман, който от близко осъществя – 4:2.
Победата прати Лестър на деветото място, до момента в който Уотфорд остана 16-и и е с четири точки над зоната на изпадащите.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР