Джейми Уейлет чувстваше, че светът е в краката му, когато

...
Джейми Уейлет чувстваше, че светът е в краката му, когато
Коментари Харесай

Актьор от Хари Потър изглежда неузнаваемо след затвора ВИДЕО

Джейми Уейлет усещаше, че светът е в краката му, когато получи ролята на помощника на Драко Малфой - Винсънт Краб във филмите за Хари Потър.

Той взе участие във всички първи шест кино лентата и се сближава с целия актьорски състав, защото е приет от почитателите си по целия свят. Очакваха се още функции, само че един ден нещата изцяло се трансформираха.

През 2009 година той губи ролята си в паметния франчайз, откакто е заловен да отглежда канабисови растения в дома си. Осъден е на 120 часа общественополезен труд и това бележи началото на края на екранния му живот. По-лошото занапред предстоеше.

През 2012 година той е наказан на две години затвор, откакто е сниман да държи бензинова бомба и е приет за отговорен за нарушение на публичния ред, макар че е освободен от отговорност за желанието да унищожи или повреди имущество.

Днес той наподобява напълно друго и животът му е поел в напълно нова посока. От 2001 година до 2009 година той беше познато лице, само че две десетилетия откакто магическият свят на Хари Потър омагьоса публиката по целия свят, животът му пое по непредвиден път. Стана ясно, че Джейми се бори с прищевките на славата и съгласно известията е протегнал ръка към канабиса като средство за бягство. Въпреки ранния си триумф в света на магьосниците, животът на артиста като че ли излезе отвън надзор.

В последно време обаче Джейми е подхванал стъпки към възобновяване на живота си. Той беше видян да предлага персонални видеопослания за почитатели и близки на известния уеб страница за звезди Cameo.

 

I`ve been having great fun at Cameo this passed year. Received some great responses, though one of my most favorites gotta be from Jamie Waylett. Seems like such an incredibly great and kind guy. He played Vincent Crabbe in Harry Potter.
— JLDMystery (@JLDMistery)

 

На страницата си артистът споделя: " Какво става, хора, това е вашето момче Джейми Уейлет ". Във видеото се вижда, че артистът има татуировка на лицето си, която демонстрира низ от разнообразни по величина звезди над веждата му.

Преди свежото лице на артиста към този момент е и с буйна брада. " Играх Винсънт Краб във филмите за Хари Потър от първи до шести и съм доста разчувствуван, че имам опцията да дам на хората и околните в живота си, за които ви е грижа, особено обръщение. Това е всичко, чакам с неспокойствие да се свържете с мен. Слидерин за цялостен живот. "

Наскоро почитателите на Хари Потър бяха изправени пред безумство, откакто Netflix Англия най-сетне добави всичките осем кино лентата към стрийминг платформата. Поредицата от филми, първият от които излезе през 2011 година, включва огромни имена като Ема Уотсън, Даниел Радклиф и Рупърт Гринт и е известна като един от най-успешните кино франчайзи на всички времена.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР