Джейми Карагър вярва, че надпреварата за титлата във Висшата лига

...
Джейми Карагър вярва, че надпреварата за титлата във Висшата лига
Коментари Харесай

Джейми Карагър прави прогноза за надпреварата за титлата във Висшата лига след равенството между Ливърпул и Манчестър Сити

Джейми Карагър има вяра, че конкуренцията за купата във Висшата лига може да продължи, откакто Ливърпул и Манчестър Сити не можаха да бъдат разграничени на Анфийлд.

Червените се пребориха, с цел да обезпечат тъждество 1-1 с тима на Пеп Гуардиола в неделя, когато Джон Стоунс и Алексис Мак Алистър си размениха удари.

Равенството оставя Арсенал отпред в таблицата, еднакъв по точки с Ливърпул, до момента в който Сити изостава единствено на точка. Карагър има вяра, че тесните разлики сред трите страни могат да накарат конкуренцията за купата да продължи чак до последния ден.

Говорейки пред Sky Sports след мача, някогашната звезда на Ливърпул сподели: „ Каква игра. Висшата лига е фантастична. И двата тима би трябвало да се гордеят с това по какъв начин се показаха, явно желаех Ливърпул да завоюва в края, само че това, което тези двама мениджъри ни дадоха през последните седем, осем години, беше извънредно.

„ Изглежда, че в този момент ще отиде на жицата дружно с Арсенал! “

Докато Карагър чака борбата за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР