Джейми Карагър критикува играта в защита на Върджил ван Дайк,

...
Джейми Карагър критикува играта в защита на Върджил ван Дайк,
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул нападна Ван Дайк

Джейми Карагър подлага на критика играта в отбрана на Върджил ван Дайк, като разказа проблемите на нидерландеца като липса на активност, откакто Ливърпул загуби срещу Манчестър Юнайтед с 2:1.

Възраждащите се " червени дяволи " завоюваха за първи път през сегашния сезон на Висшата лига. Централният бранител на " алените " Ван Дайк беше отговорен за първия гол на Юнайтед, стоешком имобилен, защото крилото Джейдън Санчо имаше прекалено много време и пространство, с цел да означи. Емблематичният някогашен бранител на Ливърпул Карагър критикува " интензивността " на бранителя.

„ Това е единственото нещо, за което бих упреквал Ван Дайк като състезател. Той е съвършен в повечето неща. Единственото нещо, което от време на време се запитвам е дали му липсва малко интезивност и експанзия в избрани моменти в мача. ", показа легендата на Ливърпул.

„ Знам, че в никакъв случай не го виждате на пода и това е мощ за един бранител, ако бранител е на тревата от самото начало, това не е добър знак. Но от време на време трябва да се хвърлиш за топката. При гола на Санчо, той безусловно стоеше там. Това е миг, когато би трябвало да изхвърчиш и просто да се хвърлиш върху съперника. Не можеш просто да стоиш там! ", съобщи някогашният бранител на Ливърпул Джейми Карагър.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР