Джейми Елиаз, в която тече българска и ливанска кръв, беше

...
Джейми Елиаз, в която тече българска и ливанска кръв, беше
Коментари Харесай

Припомниха как българската Шехерезада се изложи в Черешката на тортата

Джейми Елиаз, в която тече българска и ливанска кръв, беше първата стопанка в новия сезон на предаването " Черешката на тортата ", чието повтаряне тече този декември. Представянето ѝ обаче сигурно не бе от най-хубавите и провокира възмущението на стотици консуматори в обществените мрежи.

Тя посрещна гостите си с хумус, салата " Фатуш ", шиш таук и десерт-изненада.

Оказа се обаче, че студентката по логика на психиката, която се прочу у нас като " българската Шехерезада ", не е сигурна дали месото се пече или вари на скарата, също така на въпрос " От какво месо е примес каймата ", тя отговори " Месото е кайма ".

Както огромна част от хората в обществените мрежи разясниха, Джейми даде " Много храна за очите, само че и храна за размисъл ".

В първия сезон на предаването, инфлуенсърката, която е следвана от над 40 000 почитатели в мрежата, не можа да блесне нито с кулинарни умения, нито с разсъдък.

Всъщност, ливанската принцеса влезе в кухнята за първи път в живота си, а с цел да се оправи с предизвикването бе наела няколко помощници.

Самият началник Манчев също не скри възмущението си, а Венци Мицов, който участваше в кулинарното шоу при започване на годината, също изригна с дълъг пост:

" Да ви кажа, “Черешката на тортата” не е елементарно предаване. Казвам го като човек, който към този момент взе участие един път.

В това предаване най - комплицираното не е да сготвиш. Не е и да напазаруваш, нито да посрещнеш гостите.

Най - комплицираното на този формат е, че, без да си даваш сметка, каниш цяла България на посетители у вас.

Въпросът е до каква степен има какво да покажеш. И също така дали въобще има какво да покажеш.

Харесвам доста предаването. За мен то е най - сполучливия ефирен формат, предаван по малкия екран.

Това, което виждам довечера от една страна е тъпо. Но от друга демонстрира новите звезди. Тези, които са известни, само че никой от нас не знае с какво.

Вижте хубаво това много тъпо нещо по малкия екран. И го запомнете. Защото то на следващия ден ще се снима без горнище на банския в инстаграм и ще получи повече лайкове, в сравнение с цялата българска класическа музика е получила общо в интернет за всички времена.

И след това си дайте сметка, че на следващия ден това нещо, което не може да си посоли храната със солница ще ви постне умен статус за живота. И вие ще го послушате.

Това е ситуацията. А “Черешката на тортата” за това е крепък формат - тъй като от време на време под благовидния мейнстрийм ще ви покаже същинското лице на актуалното българско безумие.

С повече или по - малко подправки... "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР