Джейк Пол засипа с обиди Конър Макгрегър и обяви, че

...
Джейк Пол засипа с обиди Конър Макгрегър и обяви, че
Коментари Харесай

Пол отвърна на Макгрегър: По-богат съм от теб

Джейк Пол засипа с обиди Конър Макгрегър и разгласи, че е доста по-богат от него. Ютубърът, който на 6 агуст ще се бие с Хасим Рахман Младши, отвърна на саркастичен пост на ММА боеца в Туитър. Шампионът от UFC написа, че Пол е „ никой “ за него.

Това вбеси Пол, който изля възприятията си в дълга дрънканица, в която разгласи, че е по-богат от Макгрегър и го прикани да „ остави шишето настрани “ и да се бие с него.

"Конър, Конър, Конър... ти си по-активен в Туитър, в сравнение с в Октагона. Спри да взимаш тренболон и започни да правиш дуели. Изневеряваш повече на жена си, в сравнение с мамиш в Октагона. Остави бутилката и започни още веднъж да се биеш. Не си печелил борба от цели 5 години “ стартира Пол.

„ Казваш, че съм никой. Така е, прав си. Аз съм едно хлапе от Охайо. Наистина съм никой. Но виж когато ти направи своята шеста борба - имаше единствено двама души в залата. Сега аз върша моята шеста борба и тя е в Медисън скуер гардън - меката на бокса. 6-ти август - знам, че ще гледаш “.

„ Както и да въртиш нещата, ние не сме на едно равнище. Аз самичък съм си началник. Да, ти може да изкара 100 милиона $ от борбата с Флойд Мейуедър, само че Дейна Уайт прибра половината от тях. Ако си съпоставяме благосъстоянията, мога да се изсера върху теб. Каквото изкараш, ти го делиш на две за шефовете си “.

„ Остави бутилката, излез от Туитър, качи се отново на кръга и млъкни. Ще те вържа на каишка. Да го духаш, Конър! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР