Джейк Джиленхол и режисьорът на Евакуация Сам Харгрейв ще снимат

...
Джейк Джиленхол и режисьорът на Евакуация Сам Харгрейв ще снимат
Коментари Харесай

Джейк Джиленхол с роля във филм по комикс

Джейк Джиленхол и режисьорът на " Евакуация " Сам Харгрейв ще снимат филм по комиксовата поредност " Пророкът ", а сюжетът ще бъде написан от Кърт Джонстад. Адаптацията на Студио 8 е основана на едноименната комикс поредност на Роб Лийфелд. Оригиналният сюжет за идния филм е написан от Марк Гугенхайм, оповестява „ Холивуд Рипортър “.

В ролята на Джон Пророкът ще забележим Джейк Джиленхол - мъж, на който е инжектиран серум за свръхсила в края на Втората международна война и който попада в капан и е заровен жив по време на бомбардировка. Той се появява двеста години по-късно при щерка, която изпитва злост към него, и сътрудници на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), които желаят да го употребяват, с цел да основат свои лични супервойници.

На Кърт Джонстад не е непозната акомодацията на комикси, като е най-известен с написването на акомодацията на Зак Синдер „ 300 “, тъй че това наподобява като положително решение.

Джейк Джиленхол също не е непознат на филмите по комикси, като през 2019 година изигра злодея Мистерио в " Спайдър-мен: Далеч от вкъщи " на Марвел. Следващата роля на Джиленхол също ще бъде под шапката на Дисни, когато ще оглави анимационния им филм " Страненсвят ". В " Странен свят " Джиленхол ще озвучава член на именито семейство откриватели, дружно с актьорски състав, който включва още Денис Куейд, Джабуки Йънг-Уайт, Габриел Юниън, Алън Тюдик и Луси Лиу. Премиерата на " Странен свят " е планувана за 23 ноември 2022 година

Междувременно можете да видите Джейк Джиленхол в най-новата му роля във кино лентата на Майкъл Бей " Бърза помощ ", който към този момент се излъчва по Amazon Prime. В " Бърза помощ " Джейк Джиленхол и Яхия Абдул-Матин II са в ролята на двама крадци, чийто грабеж излиза отвън релси, когато открадват кола за спешна помощ.

В допълнение към акомодацията на комикса " Пророкът ", Джейк Джиленхол има в графика си и огромна акомодация на видеоигра. Джиленхол ще се снима дружно с Джесика Частейн в акомодацията на „ The Division “, която наблюдава група цивилни, задействани да изтеглят Ню Йорк, откакто смъртоносна пандемия опустошава града. Режисьор на акомодацията е Роусън Маршал Търбър, а сюжетът е дело на Рейф Джъдкинс.

Все още няма информация по кое време можем да чакаме Джейк Джиленхол в акомодацията на " Пророкът ", защото филмът е във фаза на предпродукция, само че сигурно ще има повече вести, когато фотосите стартират.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР